Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Nový maxiskútr New Downtown 350i ABS

MSA Motor Sport Accessoires GmbH, 11.8.2015

 

Zcela nový model maxiskútru s označením  New Downtown 350i ABS právě vstupuje na náš trh! Zásadní novinka firmy KYMCO je druhou generací nejprodávanějšího sportovního maxiskútru Downtown, kterých se doposud prodalo po celém světě více než 100 000 kusů! Model New Downtown 350i ABS vstupuje na scénu jako kompletně nový model, jež vkusně snoubí tři zásadní aspekty: design, komfort a špičkový výkon. 
 
 
 
New Downtown 350i ABS je ve srovnání se svým předchůdcem v každém ohledu lepší. Nový motor nabízí 321 kubíků a dosahuje úctyhodného výkonu 30 koní  (22,1 kW) při 7500 1/min. Tato pohonná jednotka je nejen úspornější, ale také šetrnější k životnímu prostředí, a poskytuje znatelně vyšší výkon v celém spektru otáček, a to také díky příznívě nízké pohotovnostní hmotnosti vozidla 192 kg. V neposlední řadě je důležité zmínit, že nový motor splňuje nejpřísnější ekologické normy.
 
 
Nový maxiskútr nabízí intuitivní ovládání a se sportovním podvozkem, nastavitelným odpružením a špičkovým brzdovým systémem s ABS posouvá hranice stability a jízdního komfortu. New Downtown 350i ABS také vyniká příkladným chováním v zatáčkách při úhlu náklonu s hodnotou až 39 stupňů. K maximálnímu pohodlí na dlouhých jízdách přispívá velkorysý prostor pro jezdce i spolujezdce, ergonomicky tvarované sedadlo, maximální úložný prostor, jež pojme dvě integrální přilby či nový USB-port, který je integrován v jedné ze dvou přihrádek.
 
 
Technický upgrade se odráží rovněž na jeho vzhledu. Nový Downtown 350i ABS nabízí velmi dynamický a zároveň elegantní vzhled. Mix sportovního designu a moderní elegance působí velmi kompaktně, výrazné čelní partii dominuje prostup mezi dvěma světlomety, boční kryty karoserie hladce stoupají k zadní partii vozidla. K jasné identifikaci vozidla přispívají dvojité čelní světlomety s obvodovými LED světly a LED blinkry, umístěné jako hroty šípů na boční straně kapotáže, vzadu opět nadchne dvojice světlometů s ledkami. 
 
 
Nový maxiskútr New Downtown 350i ABS, jehož prodej byl právě zahájen, vstupuje na český trh s příznivou cenou 149 990 Kč. Spolu s ním uvádí Kymco na evropský trh objemově menšího sourozence New Downtown 125i ABS, jež je nabízen za 123 990 Kč. Stejně jako velký bratr dokáže i verze 125 ccm s lehkostí balancovat mezi jízdním komfortem na nejvyšší úrovni a sportovní hbitostí a dravostí ve městě i mimo něj! 
 
 
 
Další informace naleznete na stránkách www.kymco.cz nebo u vašeho dealera Kymco.
 
 
Kontakt na importéra:
Pavlína Koláčková
MSA Motor Sport Accessoires GmbH, Am Forst 17b, 92637 Weiden
Tel. 0049 961 3885 – 207