Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Okruhové jízdy Ducati - Ducati den 2022

redakce MotoRoute, Ducati, 12.5.2022

Český svátek všech ducatistů a příznivců značky DUCATI.

DUCATI DEN se uskuteční ve středu 8. června 2022 od 9 do 18 hodin v areálu Autodromu v Mostě.

Přestože nebudou k dispozici předváděcí motocykly k okruhovému testování, zůstane tak více času pro jízdy na vlastních strojích.

Jedna jízda trvá 15 + 5 minut. Kapacita trati je 25 jezdců. Vybrané jízdy v celou hodinu budou určeny rychlým jezdcům (čas na kolo v Mostě pod 2:05 min). Prosíme, nepište se do rychlých jízd, pokud nesplňujete tento čas a naopak - pokud jste rychlí, nehlaste se do nerozlišených jízd. Lépe se svezete a ježdění bude pro všechny bezpečnější. 

ON-LINE REZERVACE jízd pro majitele strojů Ducati

Majitelé strojů jiných značek budou na místě doobsazovat volná místa. Rezervace předem není možná. Poplatek za jízdu pro jiné značky bude 1.000 Kč.

K rezervaci jízd budete potřebovat VIN vaší Ducati.

Jedna jízda v předprodeji stojí pro DUCATI 550,- Kč. Předem si můžete rezervovat maximálně 4 jízdy.  Po rezervaci nezapomeňte neprodleně uhradit poplatek za jízdy na základě potvrzujícího e-mailu, který vám přijde. Uhrazený poplatek za jízdu je nevratný! Za jednu jízdu na místě zaplatíte 600,- Kč

Upozorňujeme, že na mosteckém okruhu platí hlukový limit 102dB. Zároveň u nehomologovaných výfuků jsou vyžadovány ucpávky. Účastníci se zavazují řídit se pokyny pořadatele. Před jízdou na okruhu musí každý odevzdat podepsané prohlášení jezdce (pošleme vám ho e-mailem po úhradě poplatku za jízdy).

Je logické, že i na okruhu platí určitá pravidla, proto se účastníci zavazují řídit se pokyny pořadatele, které najdete na tomto odkaze: www.ducati-czech.cz/media/uploads/pokyny_pro_testovaci_jizdy_2019_4OQxGL7.pdf