Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Outdoor kamera od Motozemě

motozem.cz/sk/pl, 10.5.2021

Investice do outdoorové kamery se vyplatí

Pokud ji ještě nemáte, pak jsou tyto řádky určeny právě pro vás, pro vášnivé cestovatele, milovníky crossu i fanoušky adrenalinu. Díky kameře si totiž můžete zvěčnit své aktivity z různých úhlů. MotoZem si pro vás připravila parádní a funkcemi nabitou outdoorovou kameru 4K s wifi, která se stane vaším společníkem během projížděk na motorce, v autě i během jakéhokoliv sportu. Překvapí vás nejen výkonem, ale také výbornou a dostupnou cenou.

Kvalitní záběry z mnoha rozlišení

Pokud se rozhodnete pro nákup akční kamery, pak chtějte vysokou kvalitu a řadu rozlišení pro maximální využití. Kamera od MotoZemě vám nabízí 4K (3840 x 2160) 30fps, EIS 4K30 (3200 x 1800) 30fps, EIS 2.7K30 (2688 x 1520) 30fps, EIS 1080P60/30 (1920 x 1080), EIS 720P120 (1080 x 720) rozlišení a navíc širokoúhlý fotoaparát, se kterým můžete pořizovat fotky s efektem takzvaného rybího oka. Nespornou výhodou sportovní kamery je zabudované wifi, jež se snadno propojí s chytrým telefonem a jeho pomocí se ovládá. Kamera podporuje operační systémy Android nebo IOS. Kromě sportovního využití vám kamera perfektně poslouží do auta jako záznamové zařízení. 

Za 4 hodiny 100% výkon

Baterie kamery disponuje kapacitou 1200 mAh, nabízí dostatek energie pro záznamy a plné nabití netrvá déle než čtyři hodiny. Kamera podporuje microSD paměťové karty s kapacitou do 128 GB. Chcete-li si novou kameru užít na maximum, pak si pořiďte minimálně 8 GB kartu pro své záznamy. Technicky našlapaná kamera vás nadchne také svým designem, ten je pro motorkáře klíčový. Nikdo se totiž nechce otravovat s příliš velkou nebo těžkou kamerou, tento model vyniká nízkou hmotností, snadným ovládáním a ideálními rozměry. To vám umožňuje upevnění kamery na přilbu, zápěstí, do auta i na motorku. 

Kamera umí skvěle vyrovnat bílé světlo, oblačno, fosforeskující i automatické světlo. Patrioti ocení podporovaný český jazyk. Vybírat lze i z dalších světových jazyků. Samotné nastavení je velmi intuitivní a snadné. Propracovaná 4K kamera disponuje i speciálními mody pro potápění, lyžování, nebo noční režim. 

Bohaté příslušenství

Kromě samotné kamery najdete v balení celou řadu příslušenství. Abyste si vychutnali sportovní záznamy i videa z vašich moto vyjížděk z nejlepší pozice, doplňují kameru držáky na přilbu, řídítka, hákové držáky i upínací popruhy a pásky. Součástí balení je vodotěsné pouzdro, náhradní baterie, USB kabel, základní spona, dlouhý šroub, stativový adaptér a otočná ramena. Samozřejmostí je též příručka pro nastavení a speciální utěrka pro vhodnou péči o přístroj. 

Nakupujte online

Novinka je na skladě MotoZemě za fantastických 1 999 Kč. Nakupovat ji můžete pohodlně online na www.motozem.cz, popřípadě si model prohlédnout v kamenných prodejnách v Dobré u Frýdku-Místku, v Říčanech u Prahy nebo v Brně. Kamera je také skvělým dárkem pro motoristy, sportovce a vyznavače adrenalinu. Špičková videa vám budou závidět i profesionální kaskadéři a věřte, že stejně tak se stane kamera nezbytnou výbavou pro vaše cestování, sportování i dovolené u moře. Všestranný pomocník s parádní výbavou za dostupnou cenu a nadčasovým designem je letošním hitem pro všechny fajnšmekry.