Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Outdoors Riders na cestách

Outdoors Riders, 28.6.2012

Motorkáři Radek Kriegler, Luboš Kučera a Dan Výborný absolvovali v termínu 9.6.2012 - 26.6.2012 8066 km dlouhou expedici po severských zemích (Polsko, Litva, Lotyšsko, Ruská federace, Norsko, Finsko a Estonsko), jejímž cílem, kromě poznávání krás cizích zemí (návštěva nejsevernějšího cípu evropského kontinentu), byla také propagace benefice občanského sdružení Outdoors Riders ve prospěch dětí s autismem.

Letáčky byly distribuovány všem motorkářům a také v prodejně Harley Davidson v St. Petersburgu, v hotelu 69 Parallel v Murmansku, na Nordkappu,na terminálu Tallink ve Finsku, v prodejně Chopper House v Goczałkowice-Zdrój a dalších místech.

Děkujeme všem motorkářům, kteří nám pomáhali na cestách, zejména Falconovi a jeho kolegovi za skvělou oslavu narozenin ve Vaasa Finsko (slavili Falcon, Luboš a Radek).

Vzhledem k porci kilometrů se omlouváme všem, u kterých jsme se nestačili zastavit - za jejich přátelská pozvání k návštěvě děkujeme a velmi si jich vážíme.

Již tuto sobotu se na cesty znovu vydají Radek a Barbora Krieglerovi - 2.část Dream goes on Tour povede do španělské Barcelony, kde se členové sdružení zúčastní srazu Harley Davidson a pozvou motorkáře z klubů HOG na naši benefici do Prahy.

Děkujeme sponzorům cesty - Carservis Praha.