Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Poslední šance vyhrát s Indianem!

Indian CZ, 3.9.2020

Indian Motorcycle, první americká motocyklová značka, nabízí jezdcům šanci vyhrát exkluzivní a jedinečný výlet v roce 2021. Na účast v soutěži – absolvování testovací jízdy u jakéhokoli autorizovaného dealera a sdílení zajímavé fotografie s motocyklem na sociálních sítích – zbývá poslední měsíc.

Všechno, co zájemci musí udělat, je absolvovat zkušební jízdu a sdílet svojí fotografii na sociálních sítích s označením svého dealera a hashtagem #IndianTestRide.

Společnost Indian Motorcycle bude během kampaně monitorovat správně označené příspěvky a po jejím skončení vybere vítěze na základě kreativity a jedinečnosti příspěvků.

Kromě toho, že si zájemci mohou vyzkoušet jakýkoli nový model z nabídky značky Indian Motorcycle, mají šanci vyhrát jedinečný a nezapomenutelný zážitek. Navíc každý účastník automaticky získá exkluzivní hrnek Indian Motorcycle Test Rider.

Čtyři vítězové z celé Evropy se stanou hosty společnosti Indian Motorcycle na exkluzivním výletě, který zahrnuje:

  • cestu do a ze speciální destinace v EU
  • ubytování na čtyři noci včetně plné penze
  • zapůjčení motocyklu Indian na dvoudenní vyjížďku s průvodcem
  • profesionální fotografie a videa z celé akce

V nabídce testovacích motocyklů jsou všechny modely ze současné modelové řady značky Indian Motorcycle včetně populárního FTR 1200 a zcela nového Challengeru, stejně jako modelů Chieftain, Roadmaster, Dark Horse a Scout, takže si vybere skutečně každý.

Pro vyhledání nejbližšího dealera a rezervaci zkušební jízdy navštivte web www.indiancz.cz, kde se můžete podívat a nechat inspirovat fotkami ostatních jezdců, označenými hashtagem #IndianTestRide.