Normfest

 


Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Pragu Harley Days 2016

Harley-Davidson CZ, 5.4.2016

Ještě je na akci dostatek času, ale oznámit se to musí :-)

I v letošním roce prožije Praha první zářijový víkend ve stylu silných strojů, burácejících motorů a zábavy pro celou rodinu. Harley-Davidson opět pořádá Prague Harley Days, letos už po třetí. A když 3. ročník, tak proč ne rovnou 3denní! H-D naváže na předešlé dva úspěšné ročníky a ten letošní prodlouží ještě o jeden den! Prague Harley Days 2016 se tak uskuteční 2. – 4. září v areálu holešovického Výstaviště v Praze a akce se opět ponese v duchu zábavy pro celou rodinu. Na programu je výstava motocyklů, spanilá jízda 1 500 strojů H-D centrem Prahy, demo truck s testováním motocyklů zdarma, ale i večerní program složený z koncertů a galavačeru thajského boxu. Po celou dobu nebude chybět speciální family a wellness zóna, ani výjimeční hosté. Tentokrát jako zástupce H-D dorazí Rob Lindley, nejvyšší šéf celého regionu EMEA a jedná se i o účasti evropských mistrů a legend  customizací. Prague Harley Days 2016, tak slibují zakončení léta a vyvrcholení moto sezóny skutečně ve velkém stylu!

Zábava od pátku do neděle

Prague Harley Days míří v letošním roce ještě výše! Navážou proto na úspěšné předešlé dva ročníky, a ten letošní rozšíří jeden o další den, a to o neděli. Akce vypukne během pátečního dopoledne a skončí až v neděli odpoledne. Pořadatelé tak reagují na zájem veřejnosti z minulého roku, ale především na nabitý program, pro který byly dva dny málo. Zároveň letos z hlediska účasti očekávají pokračování ve stoupajícím trendu a připravují se na ještě vyšší návštěvnost, která by se mohla pohybovat okolo 20 000 účastníků.  

Evropské legendy customizací

Když customiuzace neboli přestavby motocyklů, tak jedině Harley-Davidson! Prague Harley Days 2016 by se tak měly dočkat návštěvy některé z evropských legend a mistrů customizací, o jejichž účasti momentálně pořadatelé jednají. Měla by to tak být po loňské účasti mistra přestaveb Russella Mitchella z USA další zásadní persona této oblasti. V plánu je, aby během své návštěvy přiblížila něco ze svého umu i to, jak se na přestavby dívají v Evropě. Účast této osobnosti by tak měla být logickým vyvrcholením roku, během kterého se dealerství H-D zapojila do dalšího ročníku soutěže přestaveb Battle of the Kings, v níž hlasování momentálně probíhá, na které demonstrovala široké možnosti úprav i téměř nekonečný počet položek v katalogu doplňků H-D.

Nejvyšší šéf H-D EMEA

Prague Harley Days, jakožto jednu z několika mála oficiálních akcí, pořádaných pod záštitou Harley-Davidson Company poctí svoji návštěvou i Rob Lindley, nejvyšší šéf regionu EMEA (Evropa, Střední Východ a Afrika). Rob, který řídí marketing této rozsáhlé oblasti, dorazí, aby celý event zahájil a následně se účastnil, jak večerního programu, tak i sobotní spanilé jízdy. Zároveň bude v ČR a v Praze poprvé, a tak se zejména těší na spanilou jízdu a poznání historického centra staré Prahy ze sedla motocyklu.  

Z dalších zajímavých bodů programu se mohou návštěvnici těšit na výstavu motocyklů, demo truck a testování strojů H-D zdarma, v té době už včetně nejnovějších modelů roku 2017, a pochopitelně spanilou jízdu 1 500 motocyklů H-D centrem Prahy. Přichystána bude opět speciální family zóna, se skvělou zábavou pro děti všech věkových kategorií a s vlastní programem. Ženy si mohou užít relaxu ve wellness zóně, která tentokrát nabídne masáže i kosmetické a kadeřnické služby. 

„Celou koncepcí a programem chceme dokázat, že Prague Harley Days a Harley-Davidson jsou skutečně určeny pro všechny bez rozdílu. Pro muže i ženy, mladší i starší, rodiny s dětmi, pro lidi, kteří pracují v kancelářích, i pro ty, kteří žijí volným stylem života – ti všichni sem patří,“ přibližuje za pořadatele Michal Šesták z Harley-Davidson Praha. 

3. ročník Prague Harley Days naváže na tradici předešlých let a zároveň dokonale demonstruje, že motorkářský styl je přístupný široké veřejnosti, boří mýty napříč společností a spojuje. Spojuje bez ohledu na věk, pohlaví, sociální skupinu, barvu pleti či náboženské vyznání. 

Vstupenky je možné zakoupit už nyní na: http://www.pragueharleydays.cz/vstupenky, za jednotnou cenu 300 Kč na všechny 3 dny. Vstupné navíc platí jen muži.. Ženy a děti mají vstup zdarma, což je dalším příjemným benefitem akce.

Více informací o Prague Harley Days lze najít na: www.pragueharleydays.cz.