Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Pražská MotoZem se stěhuje

motozem.cz, 3.2.2023

 
Velké stěhování pražské prodejny MotoZem!
 
Těší nás obrovský zájem zákazníků, kteří pravidelně navštěvují naši pražskou prodejnu MotoZem. Nejen pro ně máme fantastickou zprávu! Abychom vám mohli nabídnout ještě lepší služby, rozhodli jsme se pro nový, ještě větší prostor, který je vzdálený jen pár kilometrů směrem k hlavnímu městu, těsně u exitu 8. Novou prodejnu v Čestlicích jsme vyšperkovali do posledního detailu a už nyní můžeme prozradit, na co všechno se můžete těšit.

Stylová prodejna, kde se budete cítit skvěle
 
Prodejna MotoZem je velmi dobře označená a nabízí dostatek parkovacích míst přímo před budovou. Moderní zázemí nadchne všechny milovníky motorek. Rozšířili jsme sortiment moto oblečení, doplňků, vybavení, příslušenství i náhradních dílů. Najdete tady opravdu všechno a to v různých cenových kategoriích včetně populárních akčních produktů. Celá prodejna je přehledně rozsegmentována pro nejlepší orientaci zákazníků.
 
 
Zboží si u nás vyzkoušíte i otestujete na vlastní kůži. Vyzkoušíte si velikosti bund, kalhot, kombinéz i obuvi a moto vybavení, jako jsou přilby a rukavice. Všechny otázky je připraven zodpovědět přátelský kolektiv s odbornými znalostmi. Všichni jsme fanoušci motorismu a profesionálové, takže umíme poradit i najít alternativní řešení vzhledem k vašim potřebám a cenovému stropu. Ke každému návštěvníkovi přistupujeme individuálně a jsme připraveni na požadavky začínajících motorkářů i skalních jezdců. Co u nás rozhodně nechybí, je také odpočinková zóna a dobrá káva.
 
 
Garance ceny i kvality
 
Pokud si něco vyberete na našem e-shopu www.motozem.cz, přijďte si to k nám vyzkoušet a otestovat. Garantujeme vám stejnou cenu jako v našem online obchodě a garanci 100 dnů na výměnu a vrácení zboží. Je o nás známo, že se zákazníkem komunikujeme i v průběhu zpracování objednávky a nyní zajišťujeme též expresní vyřízení objednávek. Na prodejně můžete samozřejmě platit hotově, platební kartou, převodem na účet nebo na splátky. Celoročně pro vás máme připravené i stylové dárkové poukázky, které jste si oblíbili k Vánocům, a rozhodně potěší také jako narozeninový dárek.
 
 
Pražská prodejna je již nyní otevřená na nové adrese Čestlice 289, 251 01 Čestlice. Zastavte se za námi, těšíme se na staré tváře i nové zákazníky.
 
Rádi vás uvidíme také na našich dalších pobočkách. V Česku nás najdete v Dobré u Frýdku-Místku, v Modřicích u Brna a v Plzni, na Slovensku v Senci.