Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Příslušenství Touratech pro novou KTM 1290 Super Adventure

touratech.cz, 27.8.2021

KTM se letos v lednu stala součástí kategorie motorek s adaptivním tempomatem, když uvedla nový model 1290 Super Adventure S. Specialista na moto cestovatelské vybavení a příslušenství Touratech na nový model rychle zareagoval a připravil několik výměnných dílů, přičemž další jsou už v testovací fázi. 

Čas od času, nejen ti, co jezdí pravidelně do terénu, chtěnechtě odloží svou motorku na zem. Pro tyto účely má  Touratech pro novou KTM padací rámy.

Pro standardní model (bez R) nabízí Touratech ochranné rámy a příslušenství poskytující ochranu motoru, navíc i části kapotáže a světlometu. Vhod přijde pevný kryt motoru z robustního hliníkového plechu a s kluznými lištami. Pokud byste chtěli vyměnit standardní chrániče rukou za něco opravdu bytelného, Touratech má špičkové chrániče Defensa s bezpečnostním hliníkovým rámem doplnitelné o plastové spoilery pro ještě lepší krytí před zimou a deštěm.  

Touratech to je synonymum cestování a dobrodružství, proto nechybí v nabídce sada hliníkových kufrů ZEGA Evo X a fajnový uzavíratelný tankvak Ambato EXP Rallye nebo třeba komfortní jednodílné sedlo, do budoucna dostupné v různých výškách. Pokud nejste příznivci hranatých kufrů, Touratech má vodotěsné měkké zavazadla řady „Extreme Edition by Touratech Waterproof“ sladěna s novou KTM 1290 Super Adventure.

Příslušenství pro svou motorku hledej na www.TOURATECH.cz a www.TECHGEAR.cz.