Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Projeďte se na nové Ducati

Ducati, 30.3.2012

Již třetí ročník seriálu testovacích dnů DUCATI TOUR 2012 odstartuje v druhé polovině dubna. Má za cíl umožnit co nejširší motocyklové veřejnosti praktické vyzkoušení některého z aktuálních modelů motocyklů Ducati. A že zájem je, potvrzují statistiky z loňského ročníku této akce. Loňských deseti testovacích dnů na šesti různých místech se zúčastnilo téměř 450 zájemců o zkušební jízdu a bylo odježděno téměř 600 individuálních zkušebních jízd. Zvláště velkou návštěvnost měl v pořadí již 10. okruhový DUCATI DEN, kde se sjelo téměř 250 aktivně jezdících účastníků a další se přijeli jen tak podívat.
Ducati Tour 2012 odstartuje dvěma testovacími dny v Ostravě, oficiální zahájení pro novináře proběhne týden poté v jihočeském Táboře v pátek 27. dubna, následovat bude sobota pro veřejnost tamtéž. Pokračovat se bude opět v Ostravě, dále v Milíně u Příbrami, následovat bude 11. ročník okruhového DUCATI DNE v Mostě, poté se předváděcí motocykly přesunou do Brna a celá Ducati Tour 2012 bude ukončena 2. června testovacím dnem v Českých Budějovicích. Přehled termínů a míst konání je následující:

20.- 21. dubna - Ostrava (pořádá LA FEÉ VOGUE s.r.o.)
28. dubna – Tábor (pořádá MOTO ITALIA s.r.o.)
11. – 12. května - Ostrava (pořádá LA FEÉ VOGUE s.r.o.)
19. května – Milín u Příbrami (pořádá MOTO ITALIA s.r.o.)
6. června – DUCATI DEN – Automotodrom Most
26. – 27. května - Brno (pořádá D MOTO s.r.o.)
2. června – České Budějovice (pořádá Mechanic Toys s.r.o.)

Upozorňujeme, že došlo ke změně termínu konání letošního okruhového Ducati Dne v Mostě - nový termín je středa 6. června 2012. Více informací najdete na www.ducati-czech.cz

Připravena bude kompletní modelová řada 2012 včetně revoluční 1199 Panigale – Monster 796 ABS, Monster 1100 Evo, 848 Evo, Streetfighter 848, Hypermotard 1100, Multistrada 1200 a Diavel. Jízdy budou probíhat formou individuálních, zhruba hodinových jízd po vyznačené trase v běžném provozu. Testovací dny bude podporovat speciálně upravený Ducati kamion, ve kterém bude prezentována kolekce oblečení Ducati 2012 s možností zvýhodněného nákupu pro účastníky testovacích jízd. Na zkušební jízdy bude možný zápis předem prostřednictvím webových stránek www.ducati-czech.cz nebo stránek pořádajícího dealera. Přesné podmínky účasti a detailní informace k jednotlivým akcím budou uvedeny rovněž na těchto webových stránkách.
Zveme všechny zájemce o vyzkoušení některého z letošních modelů Ducati na testovací dny Ducati Tour 2012!
Více informací najdete na www.ducati-czech.cz.
MOTO ITALIA s.r.o. si vyhrazuje právo na změnu termínu, místa konání nebo prezentovaných modelů.