Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Půjčovna minibusů, která vám umožní cestování do zahraničí

25.2.2021

Půjčovna minibusů Ostrava – Auto Zuskarová je ověřená a spolehlivá autopůjčovna, která vám může nabídnout spoustu služeb.

Minibusy, které si zde budete moct pronajmout, mají opravdu široké využití. V některých z nich si můžete užívat cestu na dovolenou, jiné jsou vhodné spíše na krátkodobé a pracovní cesty.

Věříme ale, že zde najdete přesně takový minibus, jaký budete potřebovat.

 

 

Cestujte po Česku, ale vydejte se i do zahraničí

Půjčovna minibusů Ostrava nabízí vozy, se kterými nebudete omezeni pouze na jízdy po České republice. Tyto minibusy totiž můžete využít i na cesty do zahraničí. A to v rámci celé Evropské unie. Podmínky pro zapůjčení minibusu jsou pak úplně stejné, jako byste si vůz pronajímali na cesty po Česku. Jen tuto skutečnost oznamte při vytváření objednávky. Nemusíte se bát, žádné skryté poplatky na vás nevykouknou.

 

Co musíte pro půjčení minibusu splňovat?

Pokud jste se rozhodli, že chcete využít služeb, které Půjčovna minibusů Ostrava nabízí, budete potřebovat předložit občanský a řidičský průkaz skupiny B. Minimální věk řidiče je pak 21 let s tím, že pokud se bude jednat o právnickou osobu, měli byste předložit také výpis z obchodního rejstříku. V případě, že nemáte čas jet přímo do půjčovny, vám může být dodávka přistavena kdekoliv po Ostravě – a to zcela zdarma.

 

Na jak dlouhou dobu bude minibus váš?

Půjčovna minibusů Ostrava vám může nabídnout dodávky na krátkodobý, ale i dlouhodobý pronájem. Pokud si nejste jisti, zda je pro vás operativní leasing tou pravou volbou, můžete si jej „nanečisto“ vyzkoušet v rámci dlouhodobého pronájmu. Vyzkoušíte si, jaké to je fungovat s operativním leasingem, avšak na dobu určitou.

půjčovna minibusů