Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Royal Enfield Bullet končí

Royal-Enfield, 21.1.2020

S platností normy Euro5 opustí v letošním roce motocyklový trh několik modelů. Mezi nimi i takové legendy jako je vůbec nejdéle vyráběný motocykl na světě Royal Enfield Bullet.

Motocykl Royal Enfield Bullet se poprvé představil veřejnosti v listopadu 1932 na londýnské výstavě Olympia Motorcycle Show. Od té doby ušel pořádný kus cesty. Během jeho výroby a neustálé inovace přicházel v různých dekádách se zajímavými technickými vylepšeními.

Už při uvedení na trh disponoval řazením nohou. Později například 4-ventilovou hlavou motoru, nebo olejovým tlumičem zadní kyvky a podobnými, na svou dobu technickými finesami. Bullet se uplatnil nejen během světové války, ale i na sportovním kolbišti v podobě výher v několika závodech International Six Days Trial.

Bullet prostě představuje nesmazatelný kus motocyklové historie. Nyní je poslední možnost zaparkovat tuto odcházející legendu ve své garáží nebo obývaku. Více informací o technických parametrech motocyklu naleznete na www.RoyalEnfieldMoto.cz.

Ceny modelu Bullet začínají na českém trhu na částce 129.900,- Kč  a odvozeného modelu Classic na 153.900,- Kč včetně DPH.