Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Sajdkáry Changjiang nově v ČR

Vintage Garage Motors a.s., 15.9.2021

Pražská společnost Vintage Garage Motors a.s., která je mimo jiné oficiálním importérem motocyklů Royal Enfield, nově zastupuje pro český trh čínského výrobce motocyklů se sajdou značky Changjiang.

Pozor! Nejedná se o žádnou čínskou kopii kopie, ale o zcela originální stroj výrobce, který vyrábí sajdkáry s motocykly už více než 70 let!

Dnes je v Evropě nabízena k prodeji zcela nová řada sajdkár Changjiang. Jsou poháněny moderním, vodou chlazeným motorem o objemu 650 cm3 vyvinutým společností CFMOTO, kombinujícím všechny vlastnosti požadované zkušenými i novými majiteli sajdkár. Sajdkáry Changjiang jsou praktickým a příjemným vozidlem pro všechny typy cest od krátkých každodenních, až po delší výlety a dobrodružství.

Aktuálně jsou v nabídce dva modely, přičemž každý z nich je dostupný ve dvou barvách.

Model PEKIN EXPRESS se liší od modelu DYNASTY offroadovým vzhledem, ale nenechte se zmást, jinak jsou oba modely technicky shodné a oba jsou primárně určeny pro normální silniční provoz. Model PEKIN EXPRESS můžete mít v military zelené nebo pískové barvě. Model DYNASTY pak v elegantní lesklé černé nebo lesklé šedé.

Cena obou modelů bez ohledu na zvolenou barvu činí 354 900 Kč.

Více informací naleznete na webových stránkách importéra.

Changjiang Dynasty

Changjiang Pekin Express