Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Sezóna u Ducati startuje 9. dubna

redakce MotoRoute, Ducati, 31.3.2022

Zrušení letošní motocyklové výstavy Motosalon bylo pro mnoho z nás nepříjemným překvapením. Těšili jsme se na motocyklové novinky, známe tváře a souběžný program, který tu jarní radostnou akci vždy umocňoval.

I všichni z českého zastoupení Ducati měli očekávání a těšili se na nás, návštěvníky, aby nám ukázali co je nového a představili letošní plán akcí. No co už, snad příští rok už to vyjde... Protože však víme, co se u Ducati chystá, přečtěte si taky, ať si můžete naplánovat testovací víkend nebo jízdy na okruhu.  

Sezóna u Ducati startuje 9. dubna, na kdy plánujeme DUCATI SEASON OPENING – zahájení sezóny na dealerstvích Ducati. Seznámení s novými modely proběhne na těchto místech: Praha (Ducati Prague), České Budějovice (G4R), Slušovice (M.C.F.) a Děčín (Profi-moto.cz). Uvidíte novou Multistradu V2 S, Multistradu V4 Pikes Peak, Scrambler Urban Motard a 1100 Tribute PRO, Streetfighter V2 a Panigale V4.

Ducati zastoupení v Praze očekává potvrzení, zda do uvedeného termínu bude i ukázkový model nové Ducati DesertX, sledujte jejich FB profil, kde jsou vždy aktuální informace www.facebook.com/DucatiCzech.

 

Nejočekávanější akcí pro všechny příznivce značky Ducati, jsou už tradičně víkendy s testovacími jízdami. 

DUCATI TOUR 2022 – 13. ročník seriálu testovacích dnů Ducati. Od konce dubna do začátku června vždy v sobotu. Na každé zastávce bude minimálně 10 testovacích motocyklů od Scramblera po Multistradu V4 S.

Ochutnejte z letošní nabídky značky DUCATI! Poznejte tyto stroje v reálných podmínkách českého silničního provozu! I když třeba vůbec nezvažujete nákup nového motocyklu, neseďte doma a přijďte se seznámit se značkou DUCATI - právě pro vás je tu další ročník oblíbené DUCATI TOUR.

Potřinácté objede flotila testovacích motocyklů Českou republiku. Jednotlivé testovací dny pořádá importér MOTO ITALIA s.r.o. společně s autorizovanými dealery. DUCATI TOUR 2022 zahájí 30. dubna v Děčíně, v následujících sedmi týdnech zastaví na následujících místech. Součástí bude i den v Adventurelandu v Bělé pod Bezdězem, kde vyzkoušíte vybrané modely i v terénu pod dohledem Lukáše Peška.

Najděte si svůj termín:

sobota 30. dubna Děčín – pořádá Profi-moto

sobota 7. května Slušovice – pořádá M.C.F. s.r.o.

pátek 13. května Bělá pod Bezdězem – Adventureland - pořádá DucatiPrague

sobota 14. května Mladá Boleslav – pořádá Rossomoto MB s.r.o.

sobota 21. května Brno – pořádá D MOTO s.r.o.

sobota 28. května Plzeň – pořádá Ducati Prague a J&M Bike

pátek 3. a sobota 4. června Hradec Králové – pořádá GlobalMoto

sobota 11. června České Budějovice – pořádá G4R s.r.o.

sobota 18. června Ostrava – pořádá AMG moto s.r.o.

Během DUCATI TOUR 2022 můžete vyzkoušet kompletní nabídku značky Ducati. Jízdy budou probíhat formou individuálních, zhruba hodinových jízd po vyznačené trase v běžném provozu. 

Pokud by vám nevyhovovaly termíny nebo chcete individální přístup, přijďte si motocykl vyzkoušet do Ducati Prague, kde můžeteí v průběhu celé sezóny rezervovat individuální testovací jízdy, které probíhají od 1.4. do 31.10. podle podmínek uvedených zde www.ducati-czech.cz/testovaci-jizdy.

Pro okruháře se již tradičně pořádá DUCATI DEN, letos v termínu 8. června 2022 (středa) na Autodromu Most - pořádá MOTO ITALIA s.r.o. - Ducati Prague. 

 

MOTO ITALIA s.r.o.

Průmyslová 11

102 00 Praha 10

www.ducati-czech.cz

www.ducatishop.cz

https://www.facebook.com/DucatiCzech/

https://www.instagram.com/ducaticzech/