Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Textilní oblečení INFINE STINGRAY

Paolo, 12.12.2016

Textilní oblečení na motorku prošlo během své existence značným vývojem. Nové materiály, střihy, spousta kapes, technických detailů. Textilní oblečení má také široké možnosti použití, ať už pro enduristy, sportovní silničáře, nebo pohodáře na naháči a některé modely ocení i čopráci. Ucelenou kolekci STINGRAY ve dvou barvách je možné pořídit od značky INFINE celkem v osmi variantách, navíc se slevou -23% k výročí firmy Paolo.

 

 

 

Dámská textilní bunda INFINE STINGRAY černá a šedá - 3v1 

Provedení 3v1 - vyjímatelná zateplená vložka + vyjímatelná water proof membrána REISSA, homologované vyjímatelné CE chrániče loktů a ramen, vyjímatelný zádový chránič, nastavitelné stahování na rukávech a v pase, nastavitelné větrání na hrudi a zádech, neoprenový límec, 3M reflexní doplňky, velké množství uzavíratelných kapes, provedení Combat – velké odvětrávací panely na hrudi, pružné panely na loktech.

* materiál 600 D Polyester 

3 388 Kč (cena se slevou -23%)

Velikosti:  XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, černá 5XL

 

Pánská textilní moto bunda INFINE STINGRAY - 3v1 

Provedení 3v1 - vyjímatelná zateplená vložka + vyjímatelná water proof membrána REISSA, homologované vyjímatelné CE chrániče loktů a ramen, vyjímatelný zádový chránič, nastavitelné stahování na rukávech a v pase, nastavitelné větrání na hrudi a zádech, neoprenový límec, 3M reflexní doplňky, velké množství uzavíratelných kapes, velká cargo kapsa na zádech, provedení Combat – velké odvětrávací panely na hrudi, pružné panely na loktech.

* materiál 600 D Polyester 

3 842 Kč (cena se slevou -23%)

Velikosti:  M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, černá 6XL

 

Dámské textilní kalhoty INFINE STINGRAY

 

Dámské provední, uzpůsobený střih, materiál 600 D Polyester, pevná voděodolná prodyšná membrána REISSA, vyjímatelná zateplená vnitřní vložka, homologované vyjímatelné CE chrániče kolen, nastavitelné stahování v pase, zip pro připnutí bundy, pružné panely nad koleny, zvýšený pas, nastavitelné větrání na stehnech, voděodolné zipy, reflexní 3M panely a nastavitelné stahování nohavic.

2 772 Kč (cena se slevou -23%)

Velikosti:  XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL

 

Pánské textilní kalhoty INFINE STINGRAY

Pánské provední se širšími nohavicemi, uzpůsobený střih, materiál 600 D Polyester, pevná voděodolná prodyšná membrána REISSA, vyjímatelná zateplená vnitřní vložka, homologované vyjímatelné CE chrániče kolen, nastavitelné stahování v pase, zip pro připnutí bundy, pružné panely nad koleny, zvýšený pas, nastavitelné větrání na stehnech, voděodolné zipy, reflexní 3M panely a nastavitelné stahování nohavic.

Šedé provedení: M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL

2 772 Kč (cena se slevou -23%)

Černé provedení: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL

3 072 Kč (cena se slevou -23%)

 

Kompletní produkci oblečení INFINE si prohlédněte na stránkách  www.paolo.cz