Normfest

 


Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Začněte novou sezónu s přísadami Star Tron

StarBrite, redakce MotoRoute, 8.4.2019

Před výstavou Motosalon 2019 v Praze jsme v pozvánce informovali o novince na trhu - přísady Star Tron®.

Kdo navštívil stánek společnosti Cassiopeia Consulting, a.s.,  na dohled od hlavního pódia, mohl si prohlédnout i další produkty vhodné pro ošetření motocyklu i samotného motoru. Společnost Cassiopeia Consulting, a.s. je výhradním obchodním zastoupením Star Brite pro Českou a Slovenskou republiku a v jejich portfoliu jsou desítky produktů, které využijete i doma nebo v automobilu. 

Co je však pro nás motorkáře aktuálně nejvíce diskutované, je kvalita paliva v nádrži z předchozího roku, pochopitelně i to nové, které nemusí mít vždy dokonalé vlastnosti a 100% kvalitu. Pokud máte plnou nádrž loňského benzínu, rozhodně není ve stejné kondici, jako když jste jej kupovali. Problémy a nejistotu umí vyřešit produkty Star Tron®.

Americká značka Star brite® je na trhu již od roku 1973 a vyvíjí unikátní produkty, které nemají díky své kvalitě konkurenci. Její přísady do paliva Star Tron®, jsou založené na odlišné technologii než běžná aditiva – pracují na bázi enzymů. 

Enzymy obsažené v produktech rozkládají všechny nežádoucí elementy (karbonové úsady, vodu, mikroorganismy, bakterie, plísně) na mikročástice, které motor bez problémů spálí. Na rozdíl od běžných aditiv nehrozí, že by při jejich spalování a odchodu do výfuku poškodily motor, protože se neusazují v nádrži. Star Tron® zamezuje kondenzaci vody v palivové soustavě, řeší problémy s přidávaným ethanolem, předchází oxidaci paliva, zlepšuje tak spalování, čímž zvyšuje výkon motoru a snižuje spotřebu až o 15 %. Díky tomu je Star Tron® používaný nejen pro běžný provoz, kdy není jisté, jak kvalitní palivo tankujeme, používá se i při motoristických závodech a díky funkci stabilizace paliva po dobu jednoho roku je velmi využívaný i pro zazimování motorek a dlouho stojící auto-moto veterány jezdící na benzín i naftu.

Přísady do paliva Star Tron® teď na jaře stačí nalít v přesném dávkování do nádrže a enzymy palivo pro motor udělají mnohem konzumovatelnější. Totéž platí i pro nové palivo, které přechodem ze studené jímky do tepla může cestou nebo v nádrži rosit. Přestože budete mít pocit, že vaše palivo je stoprocentní, s přísadami Star Tron® jej vylepšíte minimálně o jedno procento na 101 %. 

Produkty jsou dodávány i v setech, které jsou vhodné pro čerpací stanice, servisy a motoobchody. 

Vyzkoušejte Star Tron® a přesvědčte se o jeho kvalitě!

Dohodli jsme se společností Cassiopeia Consulting, a.s. pro čtenáře magazínu MotoRoute zdarma tyto přísady vyzkoušet. Napište na motoroute@seznam.cz do jaké motorky chcete Star Tron® použít, uveďte na sebe kontakt, souhlas se zpracováním osobních údajů (pro účel losování a postoupení výhry) a 10 vylosovaných obdrží Star Tron® Gasoline Additive 1:750 zdarma!

Soutěž končí 30.dubna a vylosovaní výherci budou informováni. 

Další informace o produktech Star Bite a Star Tron najdete na www.startron.cz

 

Výhercům soutěže gratulujeme a společnost Cassiopeia Consulting, a.s. každému posílá Star Tron® Gasoline Additive 1:750 pro vlastní test. 


Tomáš Ř., Řečany Nad Labem
Václav L., Mirošov
Martin N., Batelov
Honza P., Ústí nad Labem
Pavel M., Zlín
Martin D., Jarpice
Jiří K., Černotín
Pavel Š., Slatina
Jana O., Ostrava
Ranjibar S., Praha