Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Ženská krása na motorce

motozem.cz, 19.10.2022

S každou sezónou se zvyšuje procento žen v roli motorkářky i spolujezdkyně. Na to nezapomíná ani MotoZem, specialista na moto oblečení, které zahrnuje bohatý sortiment pro ženy. Víte, v čem zaručeně zabodujete a bez čeho se neobejdete i mimo hlavní sezónu? Máme pro vás několik tipů, s nimiž rozhodně nešlápnete vedle.

 

Kůže jako první signální

Silný stroj, ladné ženské křivky a kůže představují dokonalou kombinaci. Kvalitní kožené kombinézy dokonale padnou jako druhá kůže, jsou navíc vybavené řadou bezpečnostních prvků a praktických vychytávek. Kombinézy se dají nosit prakticky po celou sezónu a díky perforaci vás nezklamou ani v horkých letních dnech. Výrazné reflexní prvky a loga jsou pak ideální pro dobrou viditelnost za každého počasí. Aktuálně najdete na motoshopu www.motozem.cz stovku luxusních kožených kombinéz, které můžete různě kombinovat a spojovat díky praktickému zipu. Přední výrobci sází na ženské barvy a kombinace, s nimiž vyniknou ženské přednosti na maximum. Kromě kombinéz se nabízí též rafinovaně střižené kožené bundy a kalhoty s chrániči. Ať už jste v roli řidičky nebo spolujezdkyně, oceníte praktický křivák s ozdobnými detaily nebo koženou bundu z jemné usně. Díky pestrému sortimentu MotoZemě máte na výběr celou řadu velikostí i barevných zpracování garantující nejvyšší stupeň ochrany i komfortu.

Boty jako základ pro cestování

Motoshop zahrnuje aktuálně více než 300 různých bot na motorku pro dámy. Pevná podrážka, kvalitní zapínání a ochrana prstů jsou klíčové faktory při výběru. Boty na motorku si oblíbíte pro jejich nadčasový design a využití během volného času. MotoZem nabízí řadu akčních modelů ve všech velikostech. Boty seženete v nabídce nejen kožené, ale též textilní a vyrobené z odolných umělých materiálů pro dlouhou životnost. Styl obutí si můžete vybrat podle vašeho stroje. V nabídce totiž nechybí pohodlné modely určené pro cestování nebo na chopper. Do města pak oceníte ležérní styl ideální pro skútr nebo speciální boty na enduro.

Příslušenství, bez kterého nevyjedete

Podpořte svou ženskost vhodnými doplňky. Nepostradatelnou součástí vaší výbavy budou rukavice z prémiových materiálů. Samozřejmostí je možnost sladit barevně celou vaši výbavu. Přední značky sází na kvalitní a precizní zpracování. Kromě rukavic vám nesmí chybět také vhodné batožiny. Jako spolujezdkyně si pořiďte vhodný batoh nebo vak na cestování. Dámská sekce MotoZemě zahrnuje více než 3 000 položek určených pro milovnice jednostopých krasavic i spolujezdkyně, které se chtějí cítit bezpečně, komfortně a vypadat přitom neuvěřitelně sexy.

 

Navštivte nás v našich kamenných prodejnách, kde na vás čeká usměvavý personál připravený odborně pomoci a poradit s výběrem přileb, doplňků, oblečení i ostatní výbavy. Na prodejně najdete i speciální relaxační zónu s výbornou kávou nebo speciální sekci pro ženy. Těšíme se na vás, milé dámy, a věříme, že vám cestování na motorce maximálně zpříjemníme špičkovými službami, pestrým sortimentem a atraktivními cenami. Seznam prodejen najdete zde www.motozem.cz/kontakty/