Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Vyšlo

MotoRoute 3/2010

Redakce, 1.6.2010

zoloft weed effects

zoloft weed and alcohol

MotoRoute 3/2010 vychází 9.6.

 

Z obsahu:

Recenze: Motoatlas Rakousko, Benátsko, Istrie, Slovinsko

Kouzelná Srí Lanka
"...Vydali jsme se po opravdu krkolomné cestě, která byla velice úzká, hrbolatá, s velkým stoupáním a pod námi leželo hluboké údolí. V některých místech jsme se jen stěží vyhýbali protijedoucím automobilům, nejhorší však bylo potkat nákladní vůz. Dokonce jsme potkali i autobus, který se v zatáčkách velice silně nakláněl, takže jsme se divili, že se nezhroutí do údolí. Však i někteří cestující v autobuse zvraceli za jízdy z okýnek..."

 

 

 

Jak vznikají "Šubrtky"
Reportáž

Směr Matterhorn
"...Zermatt je městečko plné turistů, hotelů, koňských povozů a elektrických vozidel. I policejní auto je elektrické a působí komicky. Koně mají pod zadkem jakousi zástěru, aby jejich trus neskončil na ulici. Vše se podřizuje ekologii. Kontrast mezi moderními hotely a starými dřevěnými domky, které tu zachovali jako atrakci, je obrovský..."

 

 

 

 

 

Za málo peněz hodně muziky
Na Stadionu do Tater
"...O půl deváté, po šestnácti a půl hodinách a 653 kilometrech, zastavuji Stadiona před domem bratrance Igora ve městě Svit u Popradu. Po údivu nad tím, na čem jsem dorazil, mi nabízí nocleh a já s díky přijímám..."

 

 

 

 

 


KTM festival 2010


 

 

 

 

 

 

 

 

Sýrie, Jordánsko a Libanon aneb tři moře
"...Ráno jsme napakováni vodou, benzínem a chlebem, připraveni na dvěstěkilometrový trek terénem. Jedeme na východ a podle souřadnic GPS a mapy hledáme cestu do pouště. Asi po 60 kilometrech zahýbáme na sever. Kolem je krásná hornatá krajina, ve které někdy obtížně hledáme alespoň nepatrné koleje projeté autem, s méně kameny. Přibývají velké šutry a občas písek..."

 

 

 

 

 

Hrady a zámky
Choustník a Krašov

 

 

 

 

 

 

 

 

Tokijský expres
test Honda VFR 1200F

 

 

 

 

 

 

 

 

Přes Baltické pobřeží k Hitlerovu bunkru
Polsko
"...Ježdění v písku s těmi našimi nabalenými vlaky je docela zážitek a bez drapáků ještě o chlup větší, takže David pro jistotu několikrát celé GS zahrabal po kyvku, teda pardóón, po ten jeho slavný paralever, nebo telelever nebo jakejlever to má. A já? Já jsem zjistil, že pomalu to nejede. Jen rychleji, ale když uberete, tak se hnedle válíte. Ale což vám všem budu o tom vyprávět, že?"

 

 

 

 

a další...