Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Offroad Guide Alpy - upoutávka

Redakce MotoRoute, 30.10.2015

Letos na podzim (o přesném termínu vás budeme včas informovat na webu a sociálních sítích) vyjde první průvodce v češtině, zaměřený na offroad v Alpách. Najdete zde popis úžasných nezpevněných cest na hranicích Itálie a Francie, včetně zajímavostí z okolí atd.

Offroad Guide s podtitulem Alpské šotoliny bude obsahovat 15 tras. Nechceme pouhá sáhodlouhá fakta, ale hodláme čtenáře praktickými radami a poznámkami provést celou trasou, říct mu, kde se může vyspat, vzít pitnou vodu, nebo jen v klidu rozjímat. To celé bude doplněno hromadou fotografií z daného místa, GPS souřadnicemi, důležitými údaji (délka trasy, převýšení, sjízdnost atd.), mapami…

V knize čtenář najde i popis zajímavostí v okolí, v tomto případě se jedná zejména o staré vojenské pevnosti. Vše zabalené ve formátu 160x210 mm a spojené kroužkovou vazbou tak, aby si čtenář průvodce mohl vzít s sebou a nezabíral mu zbytečné místo v tankvaku, či kufru.

Ovšem nejenom o trasách se člověk dočte. Své místo budou mít i informace o jednotlivých zemích, pojednání o vhodných pneumatikách, nebo článek o základních pravidlech jízdy v terénu od našich předních rally jezdců.

A aby toho nebylo málo, celou knížku doplní ještě DVD s krátkým záznamem cesty, aby si čtenář udělal dostatečný obrázek o podmínkách panujících na trase.

Tento díl je prvním ze série průvodců, kde se budeme snažit projet a popsat nejlepší offroadové trasy z co možná nejvíce států Evropy.

KNIHU SI MŮŽETE PŘEDOBJEDNAT ZDE.

Podívejte se na krátké video představení chystaného průvodce: