Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Exkurze v motocyklové továrně BMW, 30.3.2017

Redakce MotoRoute, 8.2.2017

V minulém roce se setkaly s velkým ohlasem exkurze do několika motocyklových továren. Letos proto budou pokračovat a jako první nás čeká exkurze do motocyklové továrny BMW v německém hlavním městě Berlín.

Máte-li chuť podívat se, jak se rodí motocykly s vrtulí ve znaku, udělejte si čas ve čtvrtek 30. 3. 2017 a pojeďte s námi.

A na co se můžete těšit? Uvidíte moderní továrnu s dokonalou logistikou výroby, ale kde je zároveň práce šikovných rukou nenahraditelná. Projdeme celý výrobní proces od obrábění odlitků motorových bloků, přes kompletaci, až po finální otestování naleštěných motorek. Celkově po továrně nachodíme zhruba 1,5 km a prohlídka bude trvat cca 2,5 hodiny.

Jako vždy pojedeme autobusem z Prahy od stanice metra Budějovická. Samozřejmě s námi i tentokrát jede tlumočník, aby nikomu neunikly žádné technické detaily. Exkurzi máme domluvenu na 12:00 hod, odjíždět tedy budeme autobusem z Prahy v 6:30 a přistoupit se bude dát ještě v Ústí nad Labem. Návrat očekáváme okolo 20:00 hod.

Tak jako v jiných továrnách, není ani zde možno fotit nebo natáčet, porušení tohoto pravidla by znamenalo okamžité ukončení celé exkurze. Dále je pro vstup do továrny vyžadována pevná obuv a minimální věk 14 let.

Cena jednodenního výletu je 1.750,- Kč a obsahuje přepravu autobusem Praha - Berlín - Praha, pojištění, služby tlumočníka a vlastní exkurzi.

Pokud máte zájem se této exkurze zúčastnit, kontaktujte nás na adrese hamsik@motoroute.cz nebo na tel. +420 731 615 588.


Vaše názory

K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor