Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Exkurze v motocyklové továrně BMW v Berlíně - leden 2020

Redakce MotoRoute, 26.11.2019

Opět se blíží oblíbená exkurze do výrobního závodu BMW!

Na pátek 17. 1. 2020 jsme připravili návštěvu továrny BMW v německém hlavním městě Berlín. Exkurze začíná ve 14:30, odjíždět tedy budeme autobusem z Prahy v 8:30 a přistoupit se bude dát ještě v Ústí nad Labem, návrat očekáváme okolo 22:00 hod.

V průběhu exkurze uvidíme celý výrobní proces, pro toho, kdo s námi již exkurzi absolvoval v minulých letech je zajímavé vidět, jak se s novými modely motocyklů mění i výrobní postupy. V továrně se budeme pohybovat v době běžného provozu a na vlastní oči se seznámíme s tím, jak náročné je postavil kvalitní motocykl. Celkově po továrně nachodíme zhruba 1,5 km a prohlídka bude trvat cca 2,5 hodiny.

Celá prohlídka bude v angličtině nebo němčině, ale jako vždy s sebou bereme tlumočníky aby si mohl prohlídku užít i ten, kdo není jazykově vybaven.

Cena exkurze je 2.000,- Kč a zahrnuje dopravu autobusem Praha - Berlín - Praha, vstup do továrny BMW, cestovní pojištění, pojištění proti úpadku CK a služby tlumočníka.

Samozřejmě můžete exkurzi věnovat třeba jako Vánoční dárek, v tom případě vám rádi vystavíme dárkový poukaz.

Pokud máte zájem se této exkurze zúčastnit, kontaktujte nás na adrese hamsik@motoroute.cz nebo na tel. +420 731 615 588, případně můžete objednat přímo přes náš e-shop.

Exkurzi je možné zakoupit i jako dárek!