Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Exkurze v motocyklové továrně BMW v Berlíně - únor 2019

Redakce MotoRoute, 25.10.2018

Pro zájemce o motocykly a techniku jako takovou pořádáme další exkurzi do výrobního závodu.

Na pátek 15. 2. 2019 jsme připravili návštěvu továrny BMW v německém hlavním městě Berlín. Exkurze začíná ve 14:30, odjíždět tedy budeme autobusem z Prahy v 8:30 a přistoupit se bude dát ještě v Ústí nad Labem. Návrat očekáváme okolo 22:00 hod.

V průběhu exkurze uvidíme celý výrobní proces, projdeme továrnu v době běžného provozu a na vlastní oči se seznámíme s tím, jak náročné je postavil kvalitní motocykl. Celkově po továrně nachodíme zhruba 1,5 km a prohlídka bude trvat cca 2,5 hodiny.

Jediné části továrny, které nám zůstanou utajeny, budou vývojová centra, ve kterých každá továrna uplatňuje ty nejvyšší stupně zabezpečení proti průmyslové špionáži.

Celá prohlídka bude v angličtině nebo němčině, ale jako vždy s sebou bereme tlumočníka aby si mohl prohlídku užít i ten, kdo není jazykově vybaven.

Tak jako v jiných továrnách, není ani zde možno fotit nebo natáčet, porušení tohoto pravidle by znamenalo okamžité ukončení celé exkurze. Dále je pro vstup do továrny vyžadována pevná obuv a minimální věk 14 let.

Cena exkurze je 1.800,- Kč a zahrnuje dopravu autobusem Praha - Berlín - Praha, vstup do továrny BMW, cestovní pojištění, pojištění proti úpadku CK a služby tlumočníka.

Pokud máte zájem se této exkurze zúčastnit, kontaktujte nás na adrese hamsik@motoroute.cz nebo na tel. +420 731 615 588, případně můžete objednat přímo přes náš e-shop.

Exkurzi je možné zakoupit i jako dárek!