Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Moto výstava Liberec 2019

Zorka Horká, 26.3.2019

Pomalu a jistě se nám blíží III. ročník MOTO VÝSTAVY LIBEREC 2019, která proběhne 5. – 7. dubna 2019 v Centru Babylon.

Ti z nás, pro které jsou dvě kola srdeční záležitostí, si určitě přijdou na své, protože bude představeno více než 90 strojů a spoustu dalšího!

 

Co vše můžete v Liberci vidět?

Custom stavby, veterány, sportovní a závodmí motocykly, nebudou chybět ani nové sériové stroje a motocestovatelé.

Velkou zajímavostí této akce bude nový projekt ,,BOHMERLAND 21“, který sklidil na Motosalonu v Praze neskutečný úspěch! Budete svědky znovuzrození této motocyklové značky, kterou se zavázal vzkřísit Petr Knobloch. Více se o tomto projektu dozvíte na Moto výstavě Liberec 2019.

Srdce fanoušků custom biků vysloveně zaplesá :) Mimo jiné i proto, že se mohou těšit na mezinárodní účast. Kromě české špičky stavitelů motorek, jako jsou Roman Buš – WILDSTYLE, Kamil Bartoš – K+K MOTORCYCLES, Zbyšek Hazmuka – BAGGER CUSTOM CLUB, Jakub ,,Kubajz“ Sluka –  KUBAJZ GARAGE, regionální František Bártík – BARTCYCLES, Pavel Malaník, Petr Brábník, se představí i mnoho dalších.

Ze Slovenska opět potvrdil účast Palo Faragula – XXL-LM, nejen jeho stroj Night Stalker bude mít na výstavě premiéru. A vážně to jsou samé pecky! Letošní rok se zúčastní i elitní stavitelé z Polska, Arkadiusz ,,Szajba“ Pawlukowicz – Sajba’s Garage, který právě získal 1. místo v prestižní soutěži  mistrovství custom motocyklů Polska v top kategorii freestyle (tento klenot bude v Liberci) a další zastoupení custom stavitelů Dariusz Gargasz – Coroner Custom Cycles, který se této soutěže účastnil také. Kdo přijde, dozví se mnohem více, protože stavitelé biků nám sdělí něco o svých projektech.

Samozřejmě nebude v Liberci chybět ani zastoupení sériových značek. Konkrétně Harley Davidson – Praha, KTM, Kawasaki – VJ Cars, KTM – UNIVOK, Indian - Písek, Royal Enfield – Vintage Garage, BMW – Motorrad Invelt Praha a další.

Na takovéto události nemohou chybět ani veteráni, a tak se můžeme těšit i na skvosty z jejich řad. Zastoupeny budou i silniční sportovní stroje, stroje ledové ploché dráhy, ploché dráhy (o letošní úspěch na ledové ploché dráze se podělí i Lukáš Volejník), Dakaru a dragsterů.

Program je nabitý a zúčastní se ho zajímavé osobnosti motosportu, cestovatelé a stavitelé custom biků.

V pátek navštíví výstavu se svým strojem v plné palbě známý cestovatel Igor Brezovar. Ten má projety snad všechny kouty světa a je proslulý barvitým, vtipným a veselým vyprávěním o svých cestách. Ostatně, spousta čtenářů MotoRoute ho zná osobně :-) Zkrátka, co se Igorovy přítomnosti týče - zde je záruka dobré nálady a srandy .

V Liberci se můžete osobně setkat se skromným Milanem Engelem, který letos naprosto skvěle zajel v týmu Moto Racing Group (MRG) na Rally Dakar jako nejlepší z Čechů. Milan nebude osamocen… doprovod mu bude dělat Honza Veselý, jenž tento extrémní závod dojel se zlámanými žebry.

Pro nás kteří cestují a mají blízko k enduru, rally, off-roadu, a moto cestování, bude příjemné setkat se s borci, kteří mají takové zážitky!

MotoRoute se samozřejmě bude také výstavy účastnit- přijďte se za námi podívat na stánek, který máme spojený v projektu bezpečnosti s RaceVest.cz (airbagové vesty). Zde budeme mít pár knížek a průvodců z naší produkce i nějaké časopisy zdarma. A kdo z vás má nějaké zajímavé cestopisy z vašeho putování - stavte se na stánku a zeptejte se, co vše můžete udělat pro jejich vytištění v jednom z dalších čísel MotoRoute!

Více info sledujte na www.motovystavaliberec.cz, facebookových stránkách, nebo na instagramu.

5. – 7. dubna se Liberec těší na vaši návštěvu!


Moto výstava Liberec 01
Moto výstava Liberec 01
Moto výstava Liberec 02
Moto výstava Liberec 02
Moto výstava Liberec 04
Moto výstava Liberec 04
Moto výstava Liberec 05
Moto výstava Liberec 05
Moto výstava Liberec 06
Moto výstava Liberec 06
Moto výstava Liberec 07
Moto výstava Liberec 07
Moto výstava Liberec 08
Moto výstava Liberec 08
Moto výstava Liberec 09
Moto výstava Liberec 09
Moto výstava Liberec 10
Moto výstava Liberec 10
Moto výstava Liberec 11
Moto výstava Liberec 11