Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Nové mapy Michelin a Hallwag

Redakce, 26.8.2013

Máme pro vás nová vydání několika map od Michelinu. Začněme však jednou novinkou od švýcarského vydavatelství Hallwag, a sice motomapy severoitalských jezer. Motomapa má již tradiční formát, takže kromě samotné mapy oblasti severoitalských jezer Garda, Como, Maggiore a přilehlého okolí v měřítku 1:650 000 obsahuje i 16 karet s itineráři nejlepších motorkářských tras, včetně map v měřítku 1:250 000. Rovněž je zde odkaz a heslo ke stažení tras pro GPS navigace Garmin a TomTom. Mapu najdete zde:

Motomapa severoitalská jezera


A nyní již slíbené Michelinky:

Francouzské Alpy sever (č. 333) - mapa oblasti, kde najdete jedny z nejdivočejších a nejmalebnějších průsmyků v Alpách, včetně slavného Col de l"Iseran (2 770 m), nejvyššího průsmyku s asfaltovou silnicí v Alpách.
Pozn.: Navazující mapa Francouzské Alpy jih (č. 334) momentálně není k dispozici, ale měla by vyjít nově v září.

Francouzská riviéra a Přímořské Alpy (č. 341) - oblíbená oblast francouzského pobřeží s městy St. Tropez, Cannes a Nice a s tzv. Přímořskými Alpami, kde najdete mnoho skvělých motorkářských silniček.

Azurové pobřeží a masiv Esterel (č. 115) - mapa řady Zoom zahrnuje území velmi podobné jako mapa výše (341), avšak v ještě podrobnějším měřítku a posunuté poněkud východněji (zasahuje dál do Itálie a na východě končí už u St. Raphael).

Kanárské ostrovy (č. 125) - blížící se podzim je ideální pro záměr letět na Kanáry, půjčit si tam motorku a souostroví si pěkně projezdit :-)







Vaše názory

K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor