Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Nový web je tady!

21.12.2009

Vážení čtenáři,

vítejte na stránkách www.motoroute.cz v nové podobě. Kromě jiné grafiky přinášejí stránky především zcela novou strukturu webu a dokonalejší redakční systém, to vše za jediným účelem: Nabídnout vám bohatší obsah a vytvořit portál, který se stane pomocníkem, rádcem a zdrojem informací pro všechny cestovatele na motorkách.
I my sami v redakci se teprve učíme všechny možnosti nového systému, z nichž některé dosud nejsou využity a zpřístupněny čtenářům. Na webu však stále pracujeme, postupně budeme doplňovat jeho obsah a rozšiřovat funkce. Proto průběžně sledujte, co je nového! Budeme také vděční za vaše názory a zpětnou vazbu, což platí i v případě, pokud objevite někde nějaké chyby nebo "bugy".
Samozřejmě uvítáme, pokud nám budete posílat pro uveřejnění na webu své cestopisy, výlety, tipy na motorkářské hospody, kempy, penziony apod. Takže nestyďte se a pište!
Rovněž si dovolujeme poukázat na nový motocestovatelský e-shop, kde najdete výrazně více zboží. I zde se ale postupně dočkáte ještě dalších novinek.

Přejeme všem čtenářům a návštěvníkům našich stránek krásné Vánoce a vše nejlepší v roce 2010!

Redakční tým MotoRoute


Vaše názory

K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor