Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Obchod pro motocestovatele otevřen

Jiř Bašný, 25.10.2012

S velmi zajímavou a neotřelou myšlenou přišli na českou motoscénu manželé Hendrichovi z Prahy. Ve svém nově otevřeném obchodě na pražských Vinohradech (druhá polovina října 2012) totiž budou nabízet vše, co český motocestovatel potřebuje, nebo co by si mohl ve své výbavě doplnit či obměnit.
A když říkají vše, myslí tím opravdu cokoliv, co je k zdařilému a pohodovému cestování na dvou kolech potřeba. Ať už se začne inspirací, kam vyrazit (to obstarají DVD motocestovatelů známých i těch méně známých), přes plánování (mapy Michelin, knižní průvodce aj.), přípravu motorky na cesty (kufry, navigace s držáky a podobně), přípravu cestovatele (přílby, „motohadry“ a další doplňky) až po potřeby, které usnadní a zpříjemní samotnou cestu (vařiče a další kempingové potřeby.
Vše výše uvedené lze samozřejmě zakoupit jednotlivě i jinde, nicméně jen tady poskytnou cestovatelům další komplexní službu. Ti, kdo mají v plánu se vydat trochu dále do států, jež vyžadují vízovou povinnost, si je mohou zde objednat a starost o styk s různými velvyslanectvími tak svěřit zkušenějším. Pro ty, kteří nenávidí veškeré „papírování“ stejně jako já, dobrá volba :-).
Obchod, který má své webové stránky na adrese www.adventure-moto.cz, sídlí v Lublaňské ulici č. 49 a je velmi dobře dostupný (necelá pětiminutovka chůze) ze stanic pražského metra I. P. Pavlova (trasa C) nebo Náměstí Míru (trasa B). Použití MHD a vlastních nohou doporučuju, zaparkovat auto zde či v okolí bývá dosti problémem.
Takže, ať už budete na příští rok plánovat cestu na Grossglockner nebo třeba Pamír, zajděte na Královské Vinohrady, neodejdete určitě s prázdnou.







Vaše názory

K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor