Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Ochutnejte Adventure Menu

Redakce, 15.8.2012

Mnozí to znáte. Chystáte se na cestu a přemýšlíte, jaké jídlo sbalit s sebou. Buď proto, že v cíli Vaší cesty je jídlo příliš drahé, nebo jde o destinaci někde v horách či v poušti, kde se nic nedá koupit, nebo prostě chcete být soběstační a nespoléhat se na nejisté místní zdroje. Každopádně, klasické konzervy už tolik neuspokojí, musli tyčinky taky nejsou to pravé ořechové a ani štangle lovečáku nevydrží věčně. Nyní ale máte možnost najíst se poctivého jídla bez kompromisů i na cestách, a to za docela příznivou cenu.

Česká firma Adventure Menu vznikla v březnu 2011 s cílem přivést na trh kvalitní, plnohodnotnou a chutnou expediční stravu. Nyní nabízí jídlo, které je velice chutné, klasicky uvařené, trvanlivé a cenově dostupné. Jídla Adventure Menu nejsou dehydrovaná, jde o normální jídlo, do něhož se před konzumací nepřidává žádná voda, které ale přesto i bez použití "éček" a různých chemikálií dlouho vydrží. Může za to speciální metoda konzervace. Jde tedy o hotové trvanlivé jídlo, jež stačí jen ohřát a můžete jíst.

Každé z jídel stojí 134 Kč a vzhledem k porci 500 g se z něj mohou najíst i dva lidé. Skvělé je i to, že jídlo se sice dá ohřát na vařiči či třeba válci motorky, ale existuje také varianta bez použití vařiče a dokonce i bez nádobí - samoohřev.

Více o jídlech Adventure Menu, jejich výrobě a přípravě se dozvíte ZDE.

Na výběr je hned několik druhů jídel:

Hovězí guláš s bramborem (bezlepkový)

Jelení ragú s bramborovými špalíčky

Kuřecí na divoko s rýží

Kuřecí po zahradnicku s fazolemi

Pikantní kotlík s bulgurem

Vepřové s knedlíkem a zelím

Vepřové žebírko s bramborem

Zeleninové rizoto po Provensálsku

Pokud Adventure Menu chcete vyzkoušet a objednáte si hovězí guláš, dostanete k němu nyní samoohřev zdarma

(platí do vyprodání).


Vaše názory

K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor