Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Pozvánka na akci Bezpečně na motorce

BNM, redakce MotoRoute, 10.8.2015

 

Pokud ještě nevíte, co budete dělat na konci září, ale chcete si už teď něco naplánovat, v Bělé pod Bezdězem v termínu 27.-28.září 2015 proběhne již pátý ročník akce "KEMP BEZPEČNĚ NA MOTORCE".

Je to kombinace fajn večírku s fajn lidmi, spousta ježdění na motorce, hromada nových zážitků a zkušeností a hlavně si díky lidem z Bezpečně na motorce zvýšíte sebevědomí a jistotu za řídítky vaší motorky a hodně nového se naučíte. 

 

 

 

Jako každý rok si i letos v BNM pro vás připravili unikátní 5. ZÁBAVNĚ-VÝUKOVÝ VÍKENDOVÝ KEMP BNM!


Jestliže je to termín, kdy běžně přestáváte jezdit a zimujete motorku, je to tak ideální příležitost na zakončení motorkářské sezóny. Letos je KEMP BNM naplánován trochu netradičně na 27. - 28. 9., což je z neděle na pondělí, ale nezoufejte. Protože je v pondělí státní svátek, je to termín zcela ideální!

Pár organizačních informací, než se začtete níže do náplně 5. KEMPU BNM:
  - akce trvá 2 celé dny (neděle + sváteční pondělí)
  - během 2 dnů projdete všemi disciplínami, které jsme připravili
  - po celé dny se o vás budou starat profesionální instruktoři Motoškoly BNM (těšte se i na naše největší borce ze světových motorek!)
  - spí se ve stanech v areálu (v ceně) nebo je možné si najít penzion v okolí
  - po celé dny bude zajištěno občerstvení
  - v neděli večer je přichystán vymazlený kulturní program

Většina účastníků předchozích KEMPŮ BNM označila akci za "nejlepší moto akci v jejich životě", zbytek účastníků za "neuvěřitelnou kombinaci všech motocyklových disciplín na jednom místě"! To o něčem svědčí... 

 

 

 
 
 
 
 
Vyjížďka do provozu

V rámci KEMPU BNM se vypravíme i mimo areál akce. Dáváme pro vás dohromady ty nejlepší silnice v okolí, takže se máte na co těšit! Nepojedete ale na své motorce! 
Naši partneři nám přislíbili celou flotilu testovacích motorek, takže budete mít možnost se svézt na strojích 
BMW, YAMAHA, KTM a DUCATI!
 
 

 

 
 
 
 
 
 
První pomoc

Doufáme, že na akci nikdo první pomoc potřebovat nebude. Nicméně na KEMPU BNM bude známý tým profesionálních záchranářů z firmy LifeSupport, kteří vás provedou 
základy první pomoci se zaměřením na nás-motorkáře..
Nikdy nevíte, kdy se vám takovéto znalosti mohou hodit!

 

 
 
 
 
 
Přednášky

Nemusíte se bát, i když jsme motoŠKOLA, nebudeme vás nutit, abyste si pamatovali fyzikální vlastnosti chemických sloučenin. Ale připravili jsme pro vás přednášky odborníků na slovo vzatých, kteří budou připraveni zodpovědět dotazy, které vás trápí třeba i celou motorkářskou kariéru. 

 

 
 
 
 
 
Soutěž

Víme, jak rádi soutěžíte a proto jsme připravili i celou řadu soutěží! Vyhrát může kdokoliv, protože nepůjde jen o rychlost, ale o pravidelnost jízdy, vaší zručnost nebo důvtip! A co by to bylo za soutěž bez cen, že? 
Ti nejlepší z vás vyhrají např. některou ze sad pneumatik od našeho partnera, českého výrobce kvalitních pneumatik,Mitas - přímo na vaší motorku!

 

Chcete-li se akce účastnit, nebo budete-li mít jakékoli dotazy související nejen s touto akcí, neváhejte se obrátit na Michaelu Steyerovou z BNM na e-mail info@bezpecne-na-motorce.cz, nebo telefon +420 273 134 880

PŘÍMÝ ODKAZ NA TUTO AKCI

 

www.bezpecne-na-motorce.cz.
S objednáním ale neotálejte! Počet míst je jednak omezený a hlavně - do konce srpna je
5. KEMP BNM
za zvýhodněnou "first-minute" cenu 6.450,- Kč.
 
Od září bude KEMP BNM již za standardní cenu 6.950 Kč.