Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Škola jízdy v terénu – 1. až 3. 7. 2022

Redakce MotoRoute, 17.5.2022

Zdokonal se v jízdě v terénu na enduru!

Termín:

1. – 3. července 2022

Místo:

Moravský Krumlov

Program:

Pátek od 17:00: Příjezd, seznámení, teorie

Sobota: Škola jízdy se Zdeňkem Gottvaldem, 2 x 4 hodiny, zahrnuje názorné ukázky, vysvětlení, jízdy na vlastní motorce pod vedením instruktora, dále rady ohledně vybavení, oblečení, pneu, nastavení motorky atd.

Neděle: Vyjížďka s uplatněním nabytých znalostí s Rudou Fráňou (ukončení cca ve 14:00, ať máte dost času na odjezd domů)

Akce se účastní jezdci na vlastních motocyklech (nemáme motocykly k zapůjčení). Primárně bude zaměřena na cestovní endura.

Maximální množství účastníků kurzu je 12 osob, minimální množství je 6 osob. V případě nenaplnění počtu bude akce zrušena a peníze vráceny.

Cena:

5 950 Kč - zahrnuje kromě samotného kurzu i ubytování v budově (2 noci) a dále jídlo (plná penze – 2x večeře, 2x snídaně, 2x oběd).

Členové MotoRoute klubu mají slevu 10%.

Co s sebou:

Motorku, vhodné oblečení, helmu atd. Jídlo a pití zajištěno. Nezapomenout dobrou náladu!

 

Řekli o škole

Účastníci předchozích kurzů této školy hodnotili:

Tomáš: "Kurz byl skvělej. Ruda se Zdeňkem jsou perfektně sehraní trenéři. Byl jsem už na kurzu od .... a taky u .... (pozn.: jména jsme raději nezveřejnili, ať nerozpoutáme válku :-)), tento byl ale bezkonkurenčně nejlepší. Úžasně lidskej a pohodovej. Obzvlášť má přítelkyně Karolína - suverénně nejmíň zkušenej kurzant - byla až dojata z toho, jak se jí kluci věnovali a jak moc ji za víkend posunuli kupředu. Organizační zajištění by si zasloužilo ovace ve stoje za na dnešní dobu neskutečnou pohostinnost. Šest hvězd z pěti. Díky všem organizátorům!"

Jarek: "Rád bych touto cestou poděkoval za exklusivní organizaci školy jízdy v terénu v termínu 22. – 24. 4. 2022. Ruda i Zdeněk byli perfektní. Perfektně vysvětlili, objasnili, prakticky předvedli a hlavně člověka motivovali se posunout dál v jízdě v terénu. Důležitým milníkem je Ruda, který svým přístupem umí perfektně motivovat a člověka přinutit."

Lenka: "Musím moc poděkovat a pochválit za úžasný, skvělý, pro mě jedinečný víkend. Od první chvíle jsem se cítila jako ryba ve vodě. Moje motorka není to pravé do terénu, ale kluci byli skvělí, úžasní, dávali rady, ukazovali co a jak dělat, řešili individuálně pomoc. Já jsem ve spoustě věcí dokázala překonat samu sebe, a to je opravdu Rudova zásluha. Stát ve stupačkách byla pro mě noční můra, teď...  :-) A když nás vzal na ty tratě do vrchu, stála jsem dole a tvrdila, že to nikdy, že to prostě nedám... A víš co? DALA JSEM TO ! :-) Jsem moc ráda, že jsem do toho šla. Obrovská zkušenost, posun a určitě se budu cítit na plánovaném tripu bezpečněji a jistěji. Ještě jednou velké díky klukům za jejich skvělý přístup. Krásné ubytovaní, jedinečná strava. Prostě TOP víkend s úžasnými lidmi."

 

 

V případě zájmu piš na redakce@motoroute.cz nebo info@endurogo.cz

 


Enduroškola