Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Vietnamská rebélie - novou knihu už si můžete objednat!

Redakce MotoRoute, 1.9.2017

V loňském roce se s obrovským čtenářským ohlasem setkal poněkud neobvyklý cestopis Lukáše Kloučka z Vietnamu (vyšel na pokračování v MotoRoute 2 až 6/2016). Proto jsme se rozhodli vydat jej knižně.

V půlce září tedy vyjde kniha Vietnamská rebélie, která bude obsahovat uvedený cestopis ve "full verzi", což znamená s doplněným textem a nějakými bonusy, samozřejmě i s fotkama atd.

Jak knihu charakterizovat? Tři týdny. Dva tisíce kilometrů. Jedna noc v džungli. Road trip Vietnamem na prastarých jednostopých vehiklech za padesát babek. Bez zkušeností, bez plánu, bez základní výbavy a dokonce i bez řidičáku. Prostě bez starostí, že jo... Zkrátka ultimativní hypercestopis pro pravé dobrodruhy :-)

    „

Postupně jsme se přibližovali k jednomu stavení po druhém. Noční příjezd nepříjemně rachotících, rozpadajících se vehiklů s divnými bělochy, tedy lidskou rasou, kterou tady zřejmě několik let neviděli, nevybízel zrovna k soucitu a pohostinnosti. Naopak, u domorodců vyvolával strach a napětí. Když se ze tmy vynořil dvoumetrový Psylos s dětskou helmou na hlavě, působil na místní jako karikatura hlavního špatňáka z Marvelovských komiksů. Okenice i dveře se okamžitě po jeho zjevení zavíraly ultra hbitým a neméně silným třísknutím. Pro domorodce jsme zřejmě byli regulérním hororovým předobrazem běsnícího vraždícího komanda ze západního světa.

Náš nemotorný jízdní styl, kdy i jakýkoli šestiletý Vietnamčík ovládal motorku s větší jistotou a přehledem, podtrhával naši nedůvěryhodnost.

„Tady nám pšenka nepokvete,“ vydedukovali jsme vcelku rychle. „Jedeme dál, pičo!“

“    

 

Kniha formátu 160 x 240 mm bude stát 249 Kč, ale pokud si ji předobjednáte dříve, než fyzicky vyjde, ušetříte pade, tedy 20%.

Knížku za 199 Kč objednávejte zde.

Dobrá zábava při čtení zaručena!

Vietnamská rebélie


Vaše názory

K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor