Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Vyšel Motowander 2

Redakce MotoRoute, 28.6.2018

Stále pokračujeme ve vydávání novinek pro motorkáře - zatímco před necelým měsícem jsme vydali už třetí díl Motorkářského průvodce po Rumunsku se zaměřením na offroadové trasy, tentokrát tu máme něco trochu jiného. Vyšel druhý díl průvodce Motowander, který vám ukáže silnice středních Čech.

Celkem je v knize 10 tras o souhrnné délce 1 084 km. Většinu tras tvoří okruhy, aby se dalo najet v libovolném místě bez nutnosti dopravit se na místo startu. Samozřejmě v knížce najdete i tipy na zajímavé zastávky a místa v okolí, dozvíte se, kde se dobře najíst či ubytovat a co určitě nevynechat. Trasy si můžete také stáhnout do navigace.

V současné době tak vydáváme dvě řady motorkářských průvodců po České republice, a sice České mototoulky a Motowander. Každá řada je řešena jinak - zatímco České mototoulky v každém díle nabízejí trasy po celé ČR, Motowander je členěn podle regionů. Také zpracování a grafika jsou jiné, takže si každý vybere to, co mu bude více vyhovovat, nebo si z každé řady vezme něco.

Tak příjemné toulání po vlastech českých!