Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Výživa na cestách

Redakce, 15.2.2010

Výživa je při cestách na motorce specifickou záležitostí. Samozřejmě záleží na tom, kam a za jakých podmínek jedeme. Při návštěvě 100 kilometrů vzdáleného hradu si po prohlídce klidně dáme v restauraci v podhradí vepřo-knedlo-zelo, zapijeme to nealko pivem, následně kafíčkem a spokojeně odjedeme domů. Podobně se dá postupovat, jestliže plánujete týdenní dovolenou v Alpách s ubytováním a stravováním v penzionech.
Trochu jiná situace nastává při vlastním vaření po kempech, které mnoho z nás preferuje. A zase jinak tomu bude, když míříte třeba do odlehlých hor, chcete překonat nehostinnou poušť, očekáváte drsný off-road, nebo jen potřebujete přijet za dva dny ze Španělska domů. Zkrátka, kdykoliv strávíte mnoho hodin v sedle a nebude čas či chuť zastavovat, nebo se budete nacházet v oblastech odlehlých od civilizace, či prostě jen potřebujete nějakou vzpruhu.
V našem e-shopu jsme pro vás připravili novou sekci Výživa, kde vám chceme nabídnout několik produktů pro výše uvedené situace. Jsou to výrobky pro sportovce, které Vám jsou schopny rychle dodat chybějící energii, povzbudit Váš mozek a zlepšit celkový fyzický i duševní stav. Mnohé z nich máme vyzkoušeny a fungují, ovšem vždy je třeba dodržovat zásady bezpečnosti a pokud to není nutné, nejezdit na doraz a odpočinout si. I v této sekci budou výrobky ještě přibývat. Šťastnou cestu!

Foto: tradicnirecepty.cz