Normfest

 


Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Beseda se streetfighterem Pepou Sršněm

Rock Star Cafe, 20.11.2012

Pepa SRŠEŇ (vl. jménem Josef Šiler) - respektovaný motorkář, testovací jezdec pro pořad Autosalon v TV Prima, testovací jezdec značky Triumph, držitel několika světových rekordů zapsaných v Guinessově knize (vzdálenost ujetá po předním kole: 272,3 m, rychlost jízdy po předním kole motocyklu: 234 km/h, vzdálenost ujetá po předním kole se spolujezdcem: 227,14 m a další...), instruktor vlastní motoškoly, instruktor motoškoly na Masarykově okruhu... více asi netřeba představovat.
Pepa SRŠEŇ bude v sobotu 1.12. v tišnovském RockStar Café pro motorkáře i nemotorkáře všech druhů z blízkého či dalekého okolí! Těšit se můžete na tříhodinový program, který bude....O MOTORKÁCH A JEŽDĚNÍ! Nastavení motorky, seřízení, posez, údržba, bezpečná jízda v provozu, tajemství streetfightových triků, zajímavosti, zážitky, vaše dotazy, problémy... Prostě vše, co se ježdění a motorek týká! Čekají Vás videa na velkoplošné projekci, ukázkové motocykly na pódiu a minimálně jeden zajímavý host: jezdec Mistrovství světa třídy Superstock 1000 Ondra JEŽEK. Další hosté jsou v jednání.
Po besedě bude následovat bikers afterparty s DJ! Určitě se bude na co těšit. Pepa Sršeň se rozhodně těší na Vás! Vstupenky je možné koupit v předprodeji v RockStar Café a na STK Tišnov za 90,-Kč, na místě pak za 130,-Kč. Začátek v 19:00 hod.