Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

BLACK MOVEMBER u CFMOTO

CFMOTO, 28.11.2022

 

Importér čtyřkolek a motocyklů CFMOTO letos udělal akci BLACK MOVEMBER zaměřenou na podoporu boje proti rakovině. Do akce zahrnul vybrané modely čtyřkolek a z jejich prodeje kumuluje konkrétní částku pro onkologické centrum.
 
Ohlas na tuto akci a morální dosah však přiměl společnost JourneyMan CZ s.r.o. k tomu, že do akce zahrnul i motocykly CFMOTO, aby se peněz pro dobrou věc vybralo více. Chcete-li mít pod stromečkem motorku nebo čtyřkolku CFMOTO a s tím i dobrý pocit z dobrého činu, čtěte oficiální komentář k akci. 
 
BLACK MOVEMBER U CFMOTO
 
"BLACK MOVEMBER" na všechny motorky a vybrané čtyřkolky CFMOTO
 
 BLACK Friday. Je to teď všude kolem. Původní myšlenka je už asi dávno pryč, dělá to každý a tak není nad to udělat „black“ po svém a k tomu s dobrou myšlenkou.
 
Značka CFMOTO, resp. jeden z největších světových dovozců této progresivní značky firma JOURNEYMAN CZ, vzala toto období zase trochu jinak a tak není jen nějaká sleva, ani jen nějaký "friday". Dokonce ani jen měsíc…
 
Spojili jsme několik věcí dohromady a vznikl "BLACK MOVEMBER". Co za tím stojí?
Nejde jen o prázdná slova… Každoroční kampaň "MOVEMBER", kdy si pánové po celém světě nechávají narůst v rámci podpory boje proti rakovině různé vousové kreace, a tím chtějí upozornit na prevenci, jsme se rozhodli podpořit tuto kampaň i my a to rozhodně ne jenom změnou vzhledu.
 
A navíc nejen v měsíci listopadu, ale i v prosinci. Vlastně až do konce roku 2022.
 
U nás, v celé prodejní síti JOURNEYMAN v ČR i SR v rámci kampaně „BLACK MOVEMBER“, věnuje firma JOURNEYMAN CZ z každého v této akci prodaného stroje CFMOTO 500,- Kč na boj proti rakovině.
 
V rámci této kampaně již máme vybrané onkologické centrum, kterému bude v lednu 2023 částka z prodaných strojů předána.
 
 
Tak kdo přemýšlíte o nákupu nové motorky CFMOTO či čtyřkolky CFMOTO Gladiator, popřemýšlejte, zda nenakoupit právě teď. Sobě v době konstantního zdražování ušetříte, nákupem si třeba splníte nějaký ten sen, a ještě podpoříte dobrou věc, která má viditelný a jasný dosah. Už teď je částka v řádech desítek tisíc korun !?
Je nám také velkou ctí, že se k akci dovozce přidala spousta našich prodejců.
 
Pojďme společně poslat do světa v rámci naší akce "BLACK MOVEMBER" další Gladiatory a další motorky, ať je to číslo 6místné.
 
My za nás posíláme do akce další model Gladiatora - naší vlajkovou loď CFMOTO Gladiator X1000 Overland. Obě verze. V ČR i SR. Takže teď má CFMOTO v akci BLACK MOVEMBER 4 GLADIATORY, s 5 letou zárukou a se slevou 15.000 Kč.
 
 
Sleva 15.000,- platí na nový Gladiator X520EPS/X520-AEPS (EPS v hodnotě 15.000 zdarma), X1000/X1000 Overland a Z1000 Sport (modelové roky 2022)!
 
!? A vzhledem k tomu, jaký má akce charitativní přesah, poslali jsme do „BLACK MOVEMBERU“ do konce roku 2022 i všechny motorky CFMOTO s fantastickými slevami:
Sleva 5000,- u řady 300, sleva 10.000,- u řad 650 a 700 a sleva 15.000,- u řady 800MT !?
 
Z každé motorky opět putuje 500,- Kč na boj proti rakovině.
 
CFMOTO - Nejprodávanější čtyřkolky nejen v ČR a SR, ale v celé Evropě. Nejrychleji rostoucí značka motocyklů v ČR a SR.
 
CFMOTO - 5 let záruka