Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

BMW startuje moto sezónu

BMW, Marek Olbert - redakce MotoRoute, 28.3.2017

Dalo by se namítnout, že stejně jako jiní, i tým BMW Česká republika už zahájil sezónu na výstavě Motosalon v Letňanech. No jasně, žilo to tam, byly slyšet motorky, ale to nebylo úplně ono. Tak nějak fakticky i s ježděním to začne příští týden na BMW Motorrad Roadshow 2017.

BMW Motorrad Česká republika připravila ve spolupráci se závodním týmem IV Racing (na výstavě ukazovali závodní speciál bez kapot) pro motorkáře pátý ročník BMW Motorrad Roadshow. V letošním roce bude zaměřena nejen na širokou nabídku motocyklů BMW, ale také na představení nových produktů vybavení pro jezdce či tematické workshopy.

Počínaje druhým dubnovým víkendem navštíví BMW Motorrad Roadshow šest měst napříč Českou republikou. Díky novému dvoudennímu formátu bude mít možnost každý návštěvník otestovat dva motocykly dle vlastního výběru a dostupnosti.

Motorek bude fakt hodně a každý najde tu pravou pro sebe. 

Na pečlivě vybraných trasách bude možné motocykly důkladně otestovat. Kvalitní instruktoři v případě potřeby poradí se správnou technikou jízdy a během vyjížďky budou vždy k dispozici. Chybět nebude ani kvalifikovaný personál BMW Motorrad, který před každou vyjížďkou představí motocykly, ukáže jejich funkce a zajistí vše potřebné k důkladnému vyzkoušení motocyklu.

Připraveny budou zajímavé workshopy, se základy jízdy v terénu poradí instruktoři z Enduroškoly a přítomny budou také zajímavé osobnosti motocyklového světa, jako je například Karel Táborský nebo Kamil Holán. Samozřejmostí je otevřené dealerství s možností zakoupení doplňků, příslušenství či nové kolekce oblečení pro motorkáře. V rámci BMW Motorrad Roadshow bude na BMW příslušenství poskytnuta sleva ve výši 10 %. 

Dlaší informace o akci získáte na http://www.bmwmotorradakce.cz/roadshow/

Stačí zvolit termín a 14 dní před akcí si zarezervovat testovací jízdu.

Termíny BMW Motorrad Roadshow 2017:

8.–9. 4. 2017 Invelt Praha

21.–22. 4. 2017 Stratos Auto Prosek

23. 4. 2017 Stratos Auto Hradec Králové

6.–7. 5. 2017 Renocar Brno

13.–14. 5. 2017 CarTec Ostrava

27.–28. 5. 2017 ACR auto České Budějovice

3.–4. 6. 2017 Dycom Karlovy Vary 

Dříve než akce BMW Motorrad Roadshow 2017 příští týden začne, navštivte speciální www stránku, kde se představují letošní novinky, kde najdete odpovědi na své otázky a svého favorita k zapůjčení na test. 

V roce 2017 BMW Motorrad uvedlo na trh několik nových motocyklů, stejně jako nové produkty výbavy motorkáře (článek z února), z nichž většina již dorazila k dealerům.

Stránka věnovaná startu sezóny je https://cze.motobmw.com