Normfest

 


Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Cestování na motorce má zelenou

MotoZem, 10.7.2020

Cestování na motorce má zelenou

Teplé letní počasí doslova svádí k osedlání mašiny a projížďce do přírody či za památkami. Zapomeňte na starosti v práci, sbalte nejpotřebnější a vyrazte za zábavou naproti novým dobrodružstvím. Nebudete k tomu potřebovat nic jiného než plnou nádrž a kvalitní cestovní vybavení, kam vměstnáte oblečení, kartáček na zuby a spacák. 

RSA sází na poměr ceny a kvality

Ať už vyrážíte na cesty se svým enduro strojem, naháčem anebo na cestovním skútru či snad harleyi, MotoZem osloví každého širokou nabídkou cestovních zavazadel a vychytávek. S nimi bude každý kilometr maximálně komfortní a bezpečný. Začněte u kvalitních zavazadel. Oblíbená česká značka na trh uvedla kolekci tašek, kde prim hraje vyvážený poměr ceny a kvality.

Na svém stroji oceníte praktický tankvank s dostatečně velkým prostorem pro vše potřebné i průhlednou kapsou třeba na mobil nebo navigaci.

Kožené rolky, kufry a válce s ozdobnými třásněmi, cvoky a originálním zapínáním pak nesmí chybět na motorkách typu harley. Pro cestování za každého počasí se skvěle hodí vodotěsné batohy s jednoduchou konstrukcí, a protože MotoZem myslí i na náročné jezdce, nabízí mimo jiné též kožené brašny na motorku z prémiových materiálů a kůže. 

 

Nepřehlédnutelná přilba

Nezáleží, zda se chystáte na krátký výlet anebo týdenní trip po republice, vždy mějte na hlavě funkční a do detailu propracovanou přilbu. Ochrana hlavy je základ, to si moc dobře uvědomuje žádaná španělská značka MT HELMETS, s níž se budete nejen cítit jistě, ale zároveň budete na vozovce nepřehlédnutelní.

Jižanský temperament výrobce dokazuje originálními barevnými kombinacemi. Pohodlí zajišťuje sluneční clona, nadstandardní zapínání i vyjímatelný a pratelný vnitřek přilby. Některé modely jsou vybaveny nosním deflektorem. Homologované přilby z dílny MT HELMETS spojuje velmi atraktivní cena a lehká, odolná skořepina vysoké kvality s řadou detailů.

Léto fandí barvám

Jak by se vám líbilo cestovat pohodlně a zároveň s pocitem nejvyššího bezpečí? Svou úlohu mohou sehrát i rukavice, protože stabilní a jistý úchop je žádaný.

Promyšlené rukavice Street Racer vás pobaví svým barevným zpracováním, zároveň nabídnou vysoký stupeň ochrany, komfortu i prodyšnosti. Záleží pouze na vás, zda dáte přednost textilním rukavicím z odolného materiálu proti protržení a oděrkám, eventuálně vás osloví kožená varianta z opracované usně doplněné o chrániče kloubů. Zajímavý cenový rozsah nabídne model pro každého jezdce.

Zchlaďte ceny i své tělo

MotoZem žije špičkovými kousky na motorku pro jezdce i jezdkyně, proto v jejich sortimentu nechybí třeba praktické chladicí vesty vhodné do parného letního počasí. Na motoshopu www.motozem.cz najdete kompletně vše, co byste mohli potřebovat pro pohodlnou jízdu i cestování za každého počasí. Vychytávky a příslušenství pro cestování doplňují nepostradatelné sady pro motorky garantující okamžitou opravu vašeho stroje. Cestujete ve skupince s dalšími moto nadšenci a chcete zůstat ve spojení? Pak se neobejdete chytrého intercomu s možností propojení až se 6 dalšími intercomy, rádiem, hlasovým vytáčením a parádní výdrží baterie. Hledáte něco jiného? Zastavte se do kamenných prodejen v Dobré u Frýdku-Místku, do nově otevřené brněnské pobočky anebo rovnou do Říčan u Prahy a usměvavý personál vám poradí, jaký model oblečení či výbavy je pro vás tím nejvhodnějším a cenově přijatelným.


Bluetooth Intercom MaxTo M301
Bluetooth Intercom MaxTo M301
Brašny RSA Trip
Brašny RSA Trip
Integrální přilba na motorku MT Blade 2 SV Blaster černo-šedo-fluo žlutá
Integrální přilba na motorku MT Blade 2 SV Blaster černo-šedo-fluo žlutá
RSA Forrest
RSA Forrest
RSA Hyper
RSA Hyper
Rukavice na motorku Street Racer Stunt černo-fluo žluté
Rukavice na motorku Street Racer Stunt černo-fluo žluté
Street Racer Striker
Street Racer Striker
Tankvak RSA
Tankvak RSA
Vyklápěcí přilba na motorku MT Atom SV TRANSCEND E2 červená
Vyklápěcí přilba na motorku MT Atom SV TRANSCEND E2 červená