Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Cestujte na motorce s Edelweiss Bike Travel

CK Innova, 14.6.2011

Generální zastoupení pro Českou republiku firmy Edelweiss Bike Travel má od letoška česká cestovní kancelář Innova travel s.r.o. Zlín. V nabídce najdete nejen trasy pro začátečníky a pro jízdy na skútru, ale také pořádně adrenalinové cesty přes poušť či vysokohorské průsmyky a nebo motorkářské expedice.

Innova travel s.r.o. uvádí na český trh nový produkt: doprovázené motorkářské tour do celého světa. Konečně je zde příležitost prožít něco mimořádného, na co budete vzpomínat celý život - Scouting Tour na Nordkap, dobrodružné cesty do Tanzánie, Chile a Peru, Jižní Afriky nebo Patagonie. Od ledna do prosince, od města Alberta v Kanadě až po Christchurch na Novém Zélandu. Zažijete všechno, co si dovedete představit - neexistují žádné limity pro vaše přání.
Cesta je cíl. Všechny trasy jsou koncipovány tak, aby zážitek z každé tour byl nezapomenutelný. Nejde pouze o projetí co nejvíce zatáček a nebo co největšího počtu kilometrů za den. To by byl velký omyl. Každá tour má svoji duši, neopakovatelné kouzlo a program naplněný dojmy. Touha tyto tour poznat vás nenechá chladnými, už jen při pouhém přečtení toho, co vás čeká.
Nevšední zážitky k tomu patří. Zkrátka – když už budete na tour Grand Canyon, proletíte se ním vrtulníkem a zahazardujete si v Las Vegas. Pokud se rozhodnete pro Maroko tour, rozhodně poznáte pravý orientální bazar, v Jihoafrické republice strávíte několik vzrušujících hodin v kempu v Krugerově národním parku, kde utichají rozhovory pouze tehdy, pokud se baví v těsné blízkosti také lvi svým mocným hlasem. Na Route 66 uvidíte úžasnou krajinu a třeba zakusíte drsné počasí nebo se setkáte s tornádem. Pojeďte vstříc dalšímu dobrodružství – v tour Machu Picchu si jej užijete mimo jiné také při letu přes pohoří Andy dolů do džungle Tambopata!

Motorkářští profesionálové oceňují perfektní organizaci. Kdo už něco málo projel na motorce, řekne si - proč se někam pouštět s cestovkou? Ale řekněte – kdo vám v džungli, v horských vesnicich, poušti nebo divokých krajinách řekne, kde je nejbližsí pumpa, kde můžete přespat a neokradou vás, co smíte sníst, aby vám nebylo špatně, kolik opravdu stojí benzín, kde se dobře najíte a co dělat v případě nehody. Každá cesta je vedena průvodcem turné na motorce, druhý řídí podpůrné vozidlo s bagáží. A každá cesta je s lidmi, kteří sdílejí vaši lásku k motocyklům. Rakouská společnost Edelweiss Bike Travel, která má svého generálního partnera nyní i v ČR – Innova travel, za 31 let své existence uskutečnila 1600 cest do více než 180 destinací. Dlouholeté zkušenosti a 29 500 klientů hovoří samy za sebe.

Více: www.innova-travel.cz