Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

DUCATI ANNIVERSARY RIDE

Ducati, redakce MotoRoute, 23.6.2016

Rok 2016 je ve znamení velkého výročí - značka Ducati slaví 90. let od svého založení. Zároveň společnost MOTO ITALIA s.r.o., která působí jako oficiální dovozce značky Ducati pro Českou republiku, slaví 15 let od svého založení.

MOTO ITALIA s.r.o. se proto rozhodla oslavit tato výročí s vámi, jak jinak než JÍZDOU NA MOTOCYKLU! A vůbec to nemusí být Ducati, zapojit se může každý! Zapojte se a poznejte nás tím, že navštívíte vybrané autorizované dealery Ducati v České republice. Za každou návštěvu získejte hodnotné dárky! Pokud objedete alespoň 4 různá dealerství, budete zařazeni do závěrečného slosování o týdenní zapůjčení motocyklu Ducati v hodnotě 20.000 Kč. Pokud máte Ducati a najedete v rámci soutěže nejvíc kilometrů, získáte poukaz na nákup zboží nebo služeb v hodnotě 10.000 Kč. Navíc Ducatisté svými najetými kilometry ovlivní výši částky, kterou na závěr věnujeme projektu „Vítr ve vlasech“.

Myšlenka:

  • Ducati slaví výročí, oslavte to jízdou na svém motocyklu
  •  je jedno, jaký motocykl máte, zúčastnit se mohou majitelé motocyklů všech značek
  •  seznamte se s lidmi, kteří pro Ducati v ČR pracují
  •  získejte zajímavé dárky a zúčastněte se závěrečného slosování o týdenní zapůjčení motocyklu
  •  navíc vyhrajte soutěž o nejvíc najetých km v sedle Ducati
  •  svou účastí přispějete na charitativní účely – za každých najetých 90 km věnujeme 15 kč projektu „Vítr ve vlasech“*

*jen pro Ducatisty

 

Co je projekt „Vítr ve vlasech“?

Projekt „Vítr ve vlasech“ si klade za cíl zajistit dětem s handicapem speciální kola na ruční pohon, handbike, která se doposud nevyrábí, protože pro případné výrobce jsou komerčně nezajímavá

Speciální kola sami vyrobíme, zdarma je dětem zapůjčíme a to na dobu, dokud je budou využívat. Poté nám je vrátí, my je opravíme a znovu zapůjčíme. Tento projekt je zcela závislý na podpoře veřejnosti a dalších subjektů, hlavně sponzorů.

Popis realizace:

1. fáze - speciály vybavíme rehabilitační centra, kde se stanou součástí rehabilitace a děti a jejich rodiče získají informace, jak mohou takovéto kolo získat

2. fáze - bezplatné zapůjčení speciálů dětem domů

3. fáze – případné organizování akcí a závodů

Sledujte akci na portále DUCATI ČR, nebo se připojte k události na FB, kterou můžete také sdílet

www.facebook.com/events/1546342085673119/

Vlastnictví stroje Ducati NENÍ podmínkou, zapojit se může každý!