Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Ducati Ever Red prodloužená záruka

Ducati - MOTO ITALIA s.r.o., 7.2.2019

DUCATI EVER RED

Prodloužená záruka na nové a ojeté motocykly Ducati

Zbývá ještě pár dnů do výstavy Motosalon v Praze a importéři už představují, co nového nás pro letošní rok v oblasti nákupu motorek čeká. Ducati na výstavě MOTOSALON 2019 nebude chybět a najdete ji v hale 5.

Na stánku se představí novinky Ducati Multistrada 950 S, Hypermotard 950, Multistrada 1260 Enduro, kompletní nová řada Ducati Scrambler 800 a také Diavel 1260 S.  

S nákupem motocyklu souvisí velmi důležitá věc, kterou je poskytovaná záruka.  

Ducati je prestižní výrobce motocyklů, který velmi dbá o kvalitu poprodejních služeb pro své zákazníky. V souladu s touto filozofií nabízí možnost prodloužení záruky pod názvem EVER RED. Nově je tato služba dostupná i českým zákazníkům.

Ve spolupráci s CarGarantie, předním evropským poskytovatelem pojištění záruky, nyní mohou čeští zákazníci využít výhod prodloužení tovární záruky motocyklu o 12 nebo 24 měsíců.

Hlavní benefity prodloužené záruky EVER RED jsou:

- pokrytí nákladů na případnou opravu motocyklu v autorizovaném servisu (materiál i práce)

- možnost uplatnit záruku u jakéhokoli autorizovaného dealera značky Ducati

- zhodnocení motocyklu pro případ pozdějšího prodeje

Službu lze dokoupit u všech autorizovaných dealerů v ČR ke všem motocyklům, kterým ještě neskončila dvouletá tovární záruka.

Ani starší motocykly nejsou bez šance na záruku. Pro ojeté stroje, kterým již tovární záruka skončila, je určen produkt EVER RED Plus. Jde o možnost znovu aktivovat záruku motocyklu na 12 nebo 24 měsíců v okamžiku změny majitele motocyklu. Produkt je určen pro zhodnocení ojetých motocyklů v případě jejich prodeje přes autorizovaného dealera.

Současně propojujeme program „Prověřené ojeté motocykly se zárukou“ (https://www.ducati-czech.cz/ojete-motocykly/) s prodloužením záruky EVER RED. Nově budou mít EVER RED nebo EVER RED Plus prodlouženou záruku aktivovanou všechny ojeté motocykly Ducati nabízené v tomto programu. U všech ojetých motocyklů bude prodávající dealer garantovat minimálně dvouletou záruku. Ta bude zpravidla složena ze zbytku tovární záruky + EVER RED 12 nebo 24, u starších motocyklů pak EVER RED Plus 24. Zákazník tak získá kvalitní ojetý motocykl s jasným původem a prokazatelnou servisní historií, navíc se záručním komfortem na úrovni nového motocyklu. Aktuální nabídku motocyklů hledejte na webu https://www.ducati-czech.cz/ojete-motocykly/proverene-motocykly/

Více informací o prodloužené záruce EVER RED vám rádi poskytnou autorizovaní dealeři Ducati v ČR (https://www.ducati-czech.cz/dealeri) nebo je najdete zde https://www.ducati-czech.cz/zakaznicky-servis/ever-red