Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Elektrické dodávky a nákladní elektromobily Cenntro nově na českém trhu

12.6.2020

Doba smradlavých multikár je pryč – ideálním užitkovým vozidlem do města je tichá a ekologická elektrická dodávka.

Globální technologická společnost Cenntro Automotive Group patří mezi světové výrobce elektrických dodávek a nákladních elektromobilů. Jejich zajímavá vozidla se nyní dají pořídit i v České republice. Výhody oproti běžným městským užitkovým automobilům jsou zřejmé – tichý a bezemisní provoz umožňuje pohyb v centru měst, a to i tam, kde auta se spalovacími motory nemohou. Nákladní elektromobil má přitom velice nízké provozní náklady.

Navíc, každá elektrická dodávka Cenntro je v městských uličkách jako doma. Má malé vnější rozměry, velkou nosnost a díky malému poloměru otáčení je obratná a projede téměř všude.

Motor má výkon 24 kW a umožňuje dosáhnout vozidlu maximální rychlost 85 km/h.

Nemusíte mít strach ani o dojezd elektrické dodávky – až 200 km na jedno nabití je ve městě naprosto dostatečných, na plné nabití pak stačí šest nebo deset hodin (podle zvolené baterie – kapacita 13 nebo 26 kWh), tedy každodenní provoz s nabíjením v noci není problém.

Tyto elektrické dodávky mohou být v různém provedení dle přání zákazníka – se skříňovou nástavbou s normálními dveřmi nebo roletovými bočnicemi, jako pevný valník, sklopka, chladící vůz, jen s platem, či zcela bez nástavby. Podle toho se také odvíjí cena automobilu, pochopitelně nejlevnější je nákladní elektromobil zcela bez nástavby.

Velice slušná je výbava vozu. Ve standardu dostanete airbag řidiče, topení, posilovač řízení, centrální zamykání, parkovací kameru, 7“ palubní LCD displej, bluetooth handsfree, rádio a tříbodové pásy. Za příplatek může mít vaše elektrická dodávka navíc posilovač brzd, klimatizaci či ABS. Interiér vozu je moderní a designově povedený, s čalouněním z umělé kůže.

elektricka dodavka Cenntro

Nákladní elektromobil je vhodný pro různé veřejné i soukromé komunální služby (svoz odpadu, údržba, opravy, práce na zeleni...), pro zásobování, rozvoz zboží, jídel atd. Možnosti použití jsou zkrátka velice široké. Při jeho nákupu lze také zažádat o dotaci v rámci programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost.

Další podrobnosti o vozidlech Cenntro najdete na webu dovozce.

elektricka dodavka Cenntro