Normfest

 


Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Honda Gold Wing 2012

Honda, 21.2.2011

American Honda Motor Company dnes oznámila, že nový model GL1800 Gold Wing (2012) se začne od května 2011 prodávat v USA. Viz následující výtah z oznámení:
“GL1800 Gold Wing je dlouhou dobu považován za špičku ve světě cestovních motocyklů a jeho legendární odkaz dále pokračuje. Cestovní geny motocyklu jsou ještě více podpořeny poslední generací sofistikované elektronické výbavy, jako je aktualizovaná a inovovaná GPS navigace s uživatelsky přívětivým programováním sdílení cest s přáteli a dalšími jezdci, které může být zpřístupněno pouze prostřednictvím počítače. Na motocyklu se také nachází vestavěný přehrávač MP3/iPod® s rozhraním pro SRS CS Auto™ technologii surround sound systému pro zážitek s poslechu hudby.
Kromě svého proslulého výkonného, ale přitom vytříbeného hnacího ústrojí a prvotřídní ovladatelnosti při sportovní jízdě přichází Gold Wing pro rok 2012 také s vylepšeným vzhledem, větším prostorem pro přepravu zavazadel, lepší ochranou proti větru a nepříznivému počasí, inovovaným nastavením zavěšení kol pro jistější jízdu a bezkonkurenčním komfortem pro jezdce i spolujezdce. Volitelná výbava zahrnující navigaci, ABS a airbag pak jenom potvrzují pověst Gold Wing jako nejslavnějšího cestovního stroje v historii motocyklů.
Dostupnost modelu v USA: květen 2011
První příležitost seznámit se s novým modelem získají návštěvníci mezinárodního motocyklového salonu v Greenville ve státě Jižní Karolina od 25. do 27. února.”

Evropská verze GL1800 Gold Wing bude prodávána zavčas pro sezónu 2012.





Vaše názory

K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor