Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Interkom MaxTo model M2

MotoZem, 21.5.2020

S MaxTo zůstanete ve spojení

Patříte mezi fanoušky hi-tech technologií a doplňků, s nimiž neztrácíte přehled? Pak vás zaručeně nadchne novinka z dílny MaxTo. Specialista na interkomy představuje model M2, díky němuž pomocí bluetooth propojíte až 6 interkomů a užijete si naplno komunikaci, navigaci i poslech hudby. Chytrá věcička se jednoduše instaluje přímo do helmy a zajistí vám stálé připojení a to i na větší vzdálenosti.

Nespočet benefitů pro náročné jezdce

Jestliže váháte, zda do své moto výbavy přidat tento chytrý nástroj, M2 od MaxTo vás zaručeně přesvědčí. Model je totiž vyšperkovaný do posledního detailu a slibuje jednoduché a vysoce komfortní využití. Velkým plusem je možnost spárování s telefony, bluetooth sluchátky, GPS či hudebním přehrávačem. Interkom je kompatibilní s ostatními moduly od jiných výrobců a jeho instalace je možná do všech typů přileb. Stačí, když ve své helmě najdete místo, kde lze odebrat výstelku a instalovat intekrom. Díky funkci bluetooth 5.0. se nudit rozhodně nebudete! Užijete si připojení až dvou mobilních telefonů a komunikaci až se šesti členy a to v úctýhodném dosahu 1000 metrů. 

Charakteristické je pro MaxTo M2 hlasové vytáčení, hlasová výzva a stereo hudba A2DP. Díky vymazlené technologii DSP  a funkci potlačení šumu na vás čeká čistá kvalita zvuku. Pro milovníky klasiky nechybí samozřejmě FM rádio. Velkým plusem je možnost použití i během nabíjení a propojení s vysílačkou. Zajímavě řešené voděodolné zařízení slibuje ovládání přehrávání. Pohotovostní doba zařízení je 200 hodin, přičemž samotné nabíjení trvá průměrně dvě a půl hodiny. V setu obdržíte kromě samotného interkomu atraktivní příslušenství v podobě mikrofonu, sluchátek, svorky a USB kabelu, šroubováku a též manuálu. Luxusní novinka je právě dostupná na motoshopu www.motozem.cz za parádních 1 999 Kč. 

Otestujte v kamenných prodejnách

Tento i další modely oblíbené značky najdete v kamenných prodejnách v Dobré u Frýdku-Místku, v Říčanech u Prahy nebo v nedávno otevřené brněnské pobočce.  Jezdci, kteří chtějí ušetřit a mít jistotu spojení, mohou využít parádní akce na nákup 2 kusů interkomů MaxTo M2. Špičkové provedení a řada chytrých funkcí vám umožní zůstat ve spojení i na delších cestách. 

Chytré double nákupy

Cenově výhodný set zakoupíte za 3 799 Kč rovněž přes motoshop www.motozem.cz, popřípadě v kamenné prodejně po domluvě. Precizní provedení balení mimo samotné 2 kusy bluetooth zařízení zahrnuje 2 kusy mikrofonu a sluchátek, dvě svorky, svorky na suchý zip, sluchátka na suchý zip, 2 kusy USB kabelu pro pohodlné nabíjení a šroubováky. V balení samozřejmě nechybí manuál. 

Díky MaxTo modelové řadě interkomu M2 si zajistíte neustálé spojení s okolím, komunikaci během jakéhokoliv počasí a díky pohodlnému spojení s ostatními členy i bezpečnou jízdu. Tento chytrý pomocník na každou přilbu je ideální také jako dárek pro nadšené fanoušky motorek a vášnivé jezdce. Precizní černé provedení s atraktivními detaily splyne s každou přilbou. Vaše cestování s ostatními jezdci najednou získá úplně nový rozměr. Zpříjemněte si cestu třeba poslechem rádia nebo telefonováním a buďte vždy v kontaktu.