Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

KTM 690 Enduro R bude mít z výroby pneu Mitas E-07

Mitas, 12.2.2019

Společnost Mitas, člen skupiny Trelleborg, byla vybrána společností KTM Sportmotorcycle jako dodavatel pneumatik originálního vybavení (OE) pro její model KTM 690 Enduro R model 2019.

„E-07 jsou první pneumatiky Mitas, které byly vybrány společností KTM, a my jsme potěšeni, že naše pneumatiky získaly důvěru a uznání tohoto významného motocyklového výrobce. Věřím, že tento projekt znamená skvělý začátek našeho partnerství,“ prohlásila Ksenija Bitenc, ředitelka divize Mitas Motorcycle Tires.

V průběhu vývojového procesu společnosti Mitas a KTM úzce spolupracovaly, aby dosáhly nejlepších vlastností těchto vzrušujících a výrazně zmodernizovanými motocyklů v kombinaci s pneumatikami. Nyní poskytuje KTM 690 Enduro R s dezénem běhounu E-07 mimořádně dobrodružnou jízdu jezdcům, kteří chtějí kombinovat asfalt a terén. KTM 690 Enduro R model 2019 je vybavený pneumatikami Mitas E-07 v rozměru 90/90-21 vpředu a 140/80-18 vzadu.

E-07 je dobře známá jako pravá 50/50 on-road/off-road pneumatika s vynikajícími off-road vlastnostmi. Odolné složení pneumatik a optimální on-road a off-road vlastnosti dělají z E-07 jedny z nejpopulárnějších duálních sportovních pneumatik pro dobrodružné cesty kolem světa. Verze Dakar – označená žlutým proužkem – vyrobená se zesílenou kostrou a větší odolností proti propíchnutí, je ideální pro vyšší zatížení, delší dobrodružné výlety a extrémní podmínky.

Více informací o Mitas E-07 a ostatních produktech najdete na www.mitas-moto.com.

Mitas E-07