Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Kymco - akce Topcase zdarma

MSA, 23.4.2013

Krok do pomyslného startu nové motosezóny 2013 začalo KYMCO zajímavou akcí na podporu prodeje s názvem „Topcase akce“ neboli zadní kurf Speeds 26 l zdarma k nové Agility City 125. Akce trvá až do 31. května 2013 a každý nový zákazník, který si v dealerské síti zakoupí nový model Agility City 125, obdrží jako bonus značkový Topcase SPEEDS o objemu 26 litrů v hodnotě 1.495,- Kč zdarma!

Akce probíhá velmi jednoduše – každý zákazník si potřebný kupón pro uplatnění bonusu ve formě topcasu může stáhnout z internetových stránek www.kymco.cz, nebo si ho také může vystřihnout z letáků, které najde v některých automobilových periodikách jako je Svět motorů nebo Auto Tip. Další možností je vyzvednout si slevový kupon přímo u svého nejbližšího autorizovaného prodejce.

Jak tato právě probíhající akce „Topcase zdarma“, tak celá plejáda nových modelů značky KYMCO opět poukazuje na fakt, že agilní tchajwanský výrobce hodlá i nadále nabízet všem svým zákazníkům kvalitní techniku vysoké úrovně za velmi příznivé ceny!

Více informací o prodejních akcích a kompletním sortimentu naleznete na www.kymco.cz.