Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Letošní Harley on Tour pokračuje v Praze

Harley-Davidson, 7.5.2015

Vyzkoušet si jízdu na strojích Harley-Davidson zcela zdarma a poznat osobitý styl i jízdní vlastnosti jednotlivých modelů může veřejnost v průběhu měsíce května. Harley-Davidson totiž vyráží se svým demo truckem znovu mezi lidi! Během května tak zavítá s kamionem plným motocyklů opět do České republiky – za sebou má nyní zastávku v Plzni a čeká jej ještě Praha, Hradec Králové, Ostrava a Brno.

Už tento čtvrtek a pátek, 7. a 8. května, se na něj mohou těšit zájemci v Praze, kde mají jedinečnou šanci seznámit se na vlastní kůži s motocykly Harley-Davidson - prakticky s celou současnou produkcí. Testovací jízdy zdarma je možné si rezervovat u jednotlivých dealerství, zapůjčení bundy, přilby a rukavic je samozřejmostí a k dispozici bude vždy 23 motocyklů.

Ve dnech 7. a 8. května zavítá Harley on Tour do Prahy k OC Letňany. „Připraveno bude 23 motocyklů napříč modelovým spektrem Harley-Davidson. Letos zde bude 7 modelů řady Touring, což je nejvíc v historii tour. Kompletně zastoupena bude i řada Dark Custom, včetně nejmladšího modelu Street 750. Pro veřejnost je to jedinečná možnost, jak si v rámci akce vyzkoušet jednotlivé stroje a zjistit, který člověku sedne nejvíce,“ vysvětluje Michal Fric, marketingový manažer Harley-Davidson pro střední a východní Evropu.

Zájemci o zkušební jízdu zdarma by kvůli velkému zájmu neměli s rezervací dlouho otálet. Tu je možné provést u jednotlivých českých dealerství prostřednictvím e-mailu nebo telefonu a zároveň si zvolit konkrétní modely. Každý registrovaný má pak v rámci akce vyhrazen přesný čas jízdy, o kterém bude informován při domluvě a potvrzení registrace.

Po zastávce v Praze následně Harley on Tour zavítá ještě do Hradce Králové (15. – 16. května), Ostravy (23. – 24. května) a Brna (29. – 30. května). Pak se kamion v rámci svého celoevropského tour přesouvá na Slovensko, do Bratislavy a Prešova, kde se na něj může veřejnost těšit v průběhu června.