Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Modeka pro sezonu 2014: cestuj bezpečně a pohodlně

Modeka, 28.2.2014

Vsaď na pohodlí a bezpečí

 Modeka je firma, která je na tuzemském trhu již dobře známá. Každým rokem představuje v katalogu pestrý výběr motocyklistického oblečení a příslušenství přizpůsobeného různým stylům jízdy a potřebám uživatelů. Hlavním cílem výrobce je ale zajistit pro motocyklisty bezpečné cestování na výletech i pro každý den a také účinnou ochranu proti obtížným povětrnostním podmínkám. Modeka zároveň nezapomíná nejen na pohodlí při používání a moderní design, ale také na příznivý poměr kvality a ceny.

Cestuj bez omezení

Souprava Tacoma, klíčová novinka Modeky pro sezonu 2014, to je novátorský pohled na mototuristiku. V Tacomě se okamžitě pocítíš jako ve svém oblíbeném, pohodlném oblečení. To je zásluhou inovativní látky TACTEL®. Unikátní vlastnosti materiálu byly perfektně spojeny s vysokou úrovní bezpečnosti a funkcionalitou. Jak bunda, tak kalhoty jsou vybaveny kompletní sadou certifikovaných protektorů SaS-Tec, vysoce kvalitními odrazkami 3M Scotchlite® a efektivní ventilací. Odepínací membrána Humax a odepínací zateplení se postarají o Tvůj tepelný komfort v různých povětrnostních podmínkách. Díky optimálně zvolenému vybavení lze Tacomu přizpůsobit každému typu cestování.

Společně na cestách

Breeze to je lehký, městský komplet s odepínací membránou Humax a velkými ventilačními panely. Je vyroben v dámské a pánské verzi, které vypadají stejně a liší se pouze střihem. Nabízejí stejný standard vybavení a materiálů. Díky tomu si mohou motocyklistické páry užívat na cestách stejné pohodlí a ochranu, ale také vzájemně vizuálně ladit a vytvářet tzv. partner look. Jinými modely dostupnými paralelně pro dámy a pány jsou: již zmíněná turistická Tacoma, letní soupravy Mesh 2 a Mesh 2 Lady, kožené bundy Black Star a Black Star Lady.

 Ověřená řešení

Bunda Roma Evo je následnicí Romy - jednoho z nejoblíbenějších modelů Modeky. Svěží design a bohatší vybavení (mj. kompletní sada certifikovaných protektorů YF) dodaly bundě nové přednosti. Nicméně hlavní idea – tedy všestranné využití – zůstala díky trojvrstvé konstrukci a efektivní ventilaci neměnná. Další bunda, která byla ověřena v mnoha testech a během dálkových výjezdů, je model Extremadura, který byl doplněn dedikovanými turistickými kalhotami se stejným názvem. Turisticko-terénní kalhoty Off Router s třemi vrstvami a odepínacími nohavicemi zase tvoří soupravu s bundou Off Router, která byla vypuštěna na trh minulou sezonu.

 Pro dobrý start

Výrobce, povzbuzen loňským úspěchem levnější řady Modeka Start, rozšířil tento segment oblečení o další funkční výrobky za atraktivní ceny: turistickou bundu Mesh Seagal s prodyšnými panely ze síťky a odepínací membránou integrovanou se zateplením, krátkou městskou bundu Hawai, civilní bundu s kapucí Raid, trojvrstvé dámské kalhoty Mara. Kolekci Modeky pro sezonu 2014 navíc doplňují motocyklistické džíny Denver Wax a Georgia Lady, nové vzory bot, rukavic a zavazadlové tašky.

Novinky se sukcesivně objevují na trhu již od poloviny února. Hledejte je u dealerů Modeky v celé ČR, jejichž adresy jsou na www stránkách www.modeka.cz.