Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Motocyklové bundy RSA nejen na motorku

motozem.cz, 3.5.2022

Žhavá novinka z dílny RSA

Letošní moto sezónu si rozhodně užijete! Jako každý rok i letos představuje český výrobce RSA právě naskladněné novinky. Jednou z nich je luxusní bunda na motorku RSA Daytona dostupná hned ve třech parádních barvách. Bunda v černé a hnědé variantě je vyrobena z jakostní buvolí kůže, kterou doplňují příjemná síťovina s kapsičkou třeba na mobil a vyjímatelná termo vložka. U třetího modelu Daytona v originální Matt černé barvě výrobce použil jemnou a zároveň odolnou broušenou buvolí kůži. U všech modelů jsou samozřejmostí i bezpečnostní prvky – homologované chrániče ramen a loktů a stejně tak přípravná kapsa pro vložení zádového chrániče. Tento chránič není součástí balení bundy, můžete si ho však jednoduše dokoupit. 

Daytona sází na precizní design

Na první pohled vás zaujme propracovaný a nadčasový vzhled kožené bundy. Sází na výrazné logo RSA ve spodní části, kde nechybí praktické stahovací pásky pro lepší dopasování velikosti. Okolo krku má bunda stylový límeček z příjemného materiálu na vnitřní straně a vkusný cvoček. Značka RSA pracuje se značkovými a vysoce kvalitními YKK zipy, jež jsou použity na hlavním zipu i vnějších a vnitřních zapínacích kapsách. Tahle bunda bude skvěle vypadat s vašimi koženými kalhotami na motorku a stejně tak kevlarovými jeansy. 

 

Nakupujte online nebo osobně

Bez ohledu na to, zda rádi nakupujete z pohodlí domova, má pro vás MotoZem vždy řešení. Na motoshopu www.motozem.cz si můžete tuhle povedenou novinku pořídit online za super akční cenu 6 499 Kč ve všech třech barvách i velikostech. Online podpora je připravena poradit vám s výběrem velikosti i zodpovězením individuálních otázek. Pouze Motozem vám nabízí pro online nákupy dopravu zdarma, záruku vrácení peněz i výměnu zboží zcela zdarma! Za zmínku rozhodně stojí i osobní návštěva v některé z moderních kamenných prodejen. Zavítejte například do Dobré u Frýdku-Místku, Říčan u Prahy nebo brněnské pobočky v Modřicích. MotoZem myslí i na slovenské zákazníky a nabízí velkorysý prostor v nejmladší a zároveň první slovenské pobočce v Senci ležící mezi Bratislavou a Trnavou.

Vyšperkovaný model bundy si rozhodně musíte vyzkoušet. Jakmile jej oblečete, sedne vám jako vaše druhá kůže a stane se nepostradatelnou výbavou nejen při letních projížďkách.