Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Motodíly TRK v nabídce Wemoto.cz

wemoto.cz, 15.9.2021

Společnost TRK má velmi úspěšnou nabídku dílů na brzdy a nově začala vyrábět i komponenty a sady pro spojku.

TRK je přední technologická společnost, která vyrábí kvalitní brzdové součástky, za příznivou cenu. Pokud potřebujete spolehlivé řešení opravy a údržby brzdového systému, TRK je tu pro vás. TRK se specializuje na opravné sady pro většinu motocyklových značek. 

Kdy je vhodný čas na repasi brzdového systému?

Když vám měknou páčky, brzdové destičky se lepí ke kotouči, hladina brzdové kapaliny klesá rychleji, než se opotřebovávají brzdové destičky, poničené prachovky a těsnění nedrží na svém místě a další situace...

Co obsahuje sada na repasi brzd?

Každá sada TRK odpovídá originálním specifikacím. Na výrobu se používají vysoce kvalitní materiály, gumové části (EPDM) odolávají vysokým teplotám, povětrnostním podmínkám a brzdové kapalině. Sada obsahuje: průtokové šrouby, podložky, prachovky, těsnění a prachovky brzdového pístku a těsnění mezi poloviny brzdového třmenu. Každá sada TRK je speciálně navržena na určitý model motocyklu, takže pokud má vaše motorka dva přední brzdiče, sada bude obsahovat vše potřebné pro opravu obou třmenů.

TRK je specialistou i na spojkové díly. 

Spojkové sady nabízí kombinaci třecích lamel, ocelových lamel, spojkových pružin, až po kompletní sady s těsněními. Díly jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, přesně podle originálních specifikací výrobců a lze je tak použít s originálním spojkovým košem a dalšími častmi spojky. 

Novinky hledejte u wemoto.cz