Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Motorkářská benefice Love Ride 29

Outdoors Riders, 25.10.2012

V neděli dne 21.10.2012 se konal 29. ročník motorkářské benefice Love Ride, kterou organizuje Oliver Shokouh, majitel dealerství Harley Davidson Glendale v Los Angeles, California, USA.
Díky blízkosti Holywoodu se této benefice účastní kromě tisíců motorkářů také slavné osobnosti hereckého a motorkářského světa, jako jsou Jay Lenno, Robert Patrick, Lorenzo Lamas, Peter Fonda a rodina Davidsonova v čele s Willie G. Davidsonem, emerity chief officer Harley Davidson Company a členem UGLY MC.
22 dealerů společnosti Harley Davidson z oblasti jižní Kalifornie každoročně startuje vyjížďky od svých dealerství, aby se všichni sešli u Olivera v Harley Davidson Glendale, kde probíhá program již od brzkého rána. Společná snídaně, dopolední blok aktuálních informací a tiskovek, polední společná vyjížďka a závěrečné koncerty v odpoledním bloku jsou zajímavým programem pro tisíce motorkářů.
A nejen to - každoročně tato událost ve sbírce shromáždí prostředky pro potřebné děti nebo dospělé. Love Ride v minulosti pomáhala nejvíce dětem se svalovou dystrofií, dva ročníky se konaly pro děti s autismem a letošní ročník pomáhal americkým veteránům (USO).
Benefice Love Ride je o motorkářích, kteří chtějí pomáhat potřebným a mimo to se rádi baví - každý rok si zajímavý program přijdou užít tisíce lidí a sponzoři se předhání v částkách věnovaných charitě.
Do České Republiky Oliver Shokouh, můj kamarád a starý známý, poprvé přijel v roce 2012, aby podpořil naši motorkářskou benefici Ride for Autism Awareness, kterou organizujeme pod jeho záštitou a jeho přímým vedením jako člena motorkářské party UGLY MC.
Neziskovka Outdoors Riders v letech 2008 - 2012 organizovala 5-ti letý cyklus moto expedic pro vozíčkáře a od roku 2012 každoročně připravujeme benefici po vzoru Love Ride v Praze.
2. ročník benefice Outdoors Riders se bude konat opět za účasti Olivera Shokouh v Praze na Václavském náměstí dne 12.5.2013. Již dnes se nám začínají hlásit první zájemci o vystupování v programu benefice, jako je např. Doc Savage z Kanady, Steve Charles z UK a záštitu kromě Olivera Shokouh poskytne také paní Helena Langšádlová.
Více informací na www.outdoorsriders.cz.

Sepsal: Radek Kriegler, předseda neziskovky Outdoors Riders