Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Motosalon 2024 - Bonmoto a přilby HJC

Marek Olbert, redakce MotoRoute, 1.3.2024

BONMOTO vás zve na brněnskou prodejnu i na výstavu. Novinky pro rok 2024 mají naskladněné, vy si je můžete vyzkoušet osobně a ještě ušetřit. Končící modely jsou teď za skvělé ceny a navíc je i sleva 10% z původních cen na všechno. Do prodejny můžete přijít i v sobotu od 9:00-18:00 a v neděli 9:00 - 15:00. Slevu 10% navíc využijete i na eshopu bonmoto.cz, pokud zadáte kód MOTOSALON24. Jen pozor, sleva neplatí na zboží ve výprodeji a použité/vystavené.

Na výstavě je stánek zaměřen na přilby HJC, kde hlavní novinkou je sportovní integrálka RPHA 12, univerzální integrálka RPHA 71 a vyklápěčka RPHA 91.

Výklopná přilba HJC RPHA 91

Druhá generace nejvyšší řady přileb RPHA poskytuje vynikající jízdní vlastnosti a spoustou inovací, díky kterým bude každá jízda skvělým zážitkem. Přináší zcela nový kompaktnější tvar skořepiny testovaný ve větrném tunelu a ještě výkonnější ventilaci pro maximální tepelný komfort při jízdě. Vylepšené těsnění, mechaniky a tvar plexiskla zajišťuje plynulý chod, minimální hluk a perfektní výhled bez zkreslení. Výsuvný bradový deflektor zajišťuje snazší nasazování a sundávání přilby. Nový mechanismus sluneční clony umožňuje její nastavení nejen směrem dolů, ale i směrem vpřed, dále od obličeje, a to až o 10 mm ve třech různých pozicích. Městský skútr, cestovní koráb nebo sportovní naháč? Výklopná přilba RPHA 91 zvládne vše bez problému.