Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Na půjčené motorce nejen na Motovíkend

redakce MotoRoute, BVV, motorky-pujcovna.cz, 7.4.2022

Motovíkend se nezadržitelně blíží a s ním vrcholí i přípravy všech zúčastněných. Dovozci ladí testovací motorky i vystavované kousky, kaskadéři se připravují na pořádný adrenalin, prodejci oblečení a motodoplňků chystají své kolekce a kuchaři z Food zóny zase maso na burgery. Všichni už netrpělivě očekávají první rozjezd sezony na brněnském výstavišti.

K cestě z Prahy do Brna je možné využít služeb Půjčovny Motorek Praha, která pro letošní rok rozšířila svou flotilu o voňavé novinky. Motorek je opravdu hodně a letošní novinky pro sezóu 2022 jsou Yamaha NMax 125, Honda PCX 125, Jawa Pérák, Honda CB 500 X, Yamaha Tracer 7, Honda NC 750 X, KTM 890 Adventure, Suzuki DL 1050 V-Strom XT, BMW F 900 XR, Honda CMX 1100 Rebel a fajnová cestovní Honda NT 1100.

Pokud nemáte akci Motovíkend v plánu, připravila Půjčovna Motorek Praha akci na velikonoce. Pokud si půjčíte motorku od pátečního rána, máte pondělní zapůjčení za 50%. Fajnový prodloužený velikonoční víkend, třeba na Jawě Pérák. Mrkněte na web www.motorky-pujcovna.cz a vyberte si, po čem vaše cestovatelské srdce touží.